Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin finali ne zaman, kaç bölüm kaldı?

Aşk Mantık İntikam dizisinin finali ne zaman, kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan ve izleyicilerinin önemli bir bölümünü kaybetse bile, hala seveni çok olan dizinin adı Aşk Mantık İntikam… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilediği dizinin finaline az kaldı.

1 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 39. bölüm aslında daha önce belirlenen duruma göre final olacaktı. Ancak daha sonra Fox TV’nin de isteği ile uzatma geldi… Dizinin finalinin ne zaman yayınlanacağını ise hayranlar merakla bekliyor…

Aşk Mantık İntikam dizisi, geçtiğimiz Haziran ayında başladı ve kış döneminde de ekranda kalmayı başararak, önemli bir işe imzasını attı. Dizinin 39 bölüm süren şimdiye kadar ki dönemi gururla anılıyor… Geriye ise sadece 3 bölüm kaldı..

Romantik komedi hikayesi olarak başlayan dizi, bir ara dram projesine dönüş yaptı ve hikaye izleyenleri bir hayli sıkmaya başladı. Ancak son haftalarda yeniden romantizm ve eğlenceli sahnelerin yer aldığı dizi 22 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 42. bölümü ile birlikte final yapacak.

Son 3 bölümde neler yaşanacağını çok merak eden dizinin hayranları, mutlu bir final bekliyor… Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisi güçlü uyumları ve yüksek enerjileri ile büyük bir iş başardı ve iyi bir partnerlik süreci geçirdi. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılsa da bu doğru değil. Burcu Özberk, aşk yaşamadıklarını çeşitli zamanlarda açıklayarak, hayranlarını bilgilendirmişti.

Aşk Mantık İntikam’ın finaline doğru adım adım gidilirken, son 3 bölümde izleyiciler daha çok mutlu anları görmek istiyor.