Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal, kariyerinde çıkışa geçecek yeni projesini buldu!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal, kariyerinde çıkışa geçecek yeni projesini buldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Kanal D’de iki sezon yayınlanan ve izleyicinin büyük ilgisini yakalamayı başaran Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteri ile kariyerinde bir sıçrama yakalamış, geniş kitle tarafından tanınmıştı. Genç oyuncu dizinin final yapmasını ardında yeni dizi ve reklam projesiyle gündeme gelmişti.

Mucize Doktor’dan sonra yine Fox TV ekranlarında yayınlanan, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk ile birlikte başrolünde yer aldığı Elbet Bir Gün dizisiyle izleyicisiyle buluşan Sinem Ünsal, diziye çok iyi hazırlansa ve hikayenin de çok sevileceğini düşünse de büyük bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldı. İzleyiciden beklediği ilgiyi göremeyen dizi düşük reytingler nedeniyle 6. bölümde final yaptı.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, kariyerinde çıkışa geçecek yeni projesini buldu! 7

Bir süredir dinlenmekte olan Sinem Ünsal, geçtiğimi günlerde seyirci karşısına çıkmaya başladı. Senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan tiyatro oyunu Aydınlık Evler’de oynayan oyuncu, çok güçlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken yeni tiyatro oyunuyla kariyerinde önemli bir adım attı. Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın bir araya geldiği tiyatro oyunu ekibiyle seyirciden büyük övgü aldı.

Yoğun bir dönem geçiren Sinem Ünsal, yeni projesi için No9 Yapım ile anlaştı. Adı henüz belli olmayan projede Halit Özgür Sarı ile birlikte başrolde oynayacak oyuncu iki gizli polisin etkileyici hikayesini izleyiciyle buluşturacak olan dizide “Naz” karakterine hayat verecek.