Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam harika, Burcu Özberk yine başardı!

Aşk Mantık İntikam harika, Burcu Özberk yine başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aşk Mantık İntikam isimli yeni romantik komedi dizisi çok beğenildi. Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor. Romantik komedi dizileri daima tutan Burcu Özberk, yine büyük bir başarının mimarı oldu.

Burcu Özberk dizinin başrolünde İlhan Şen ile birlikte yer alıyor. İkilinin uyumu ve enerjileri çok iyi. Dizinin bu kadar beğenilmesinde başrol oyuncularının katkısı da çok yüksek.

Burcu Özberk daha önce de birçok romantik komedi yapımında başrolde yer aldı ve her zaman da iyi yapımlarla hayranlarını mutlu etmeyi başardı.

Aşk Mantık İntikam dizisinden 8 bölüm yayınlandı. İzleyiciler hikayeyi o kadar çok sevdi ki, reytingler gayet iyi geliyor. Yaz döneminin en başarılı dizisi olarak dikkat çeken Aşk Mantık İntikam, Kalp Yarası ile büyük bir yarış içine girdi. Son dönemde Kalp Yarası biraz öne geçti ama Aşk Mantık İntikam da takibe devam ediyor.

Aşk Mantık İntikam harika, Burcu Özberk yine başardı! 7

Burcu Özberk hem yeteneklerini sergiliyor hem de güzelliği ile hayranlarını mest ediyor. Oyuncunun romantik komedi yapımlarında başarılı olmasının altında ise bu türdeki dizilere çok alışık olması yatıyor.

Burcu Özberk’in kariyerinde en başarılı olduğu projeler hep romantik komediler oldu.