Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam için alınan radikal karar, diziyi kurtarmaya yetmedi!

Aşk Mantık İntikam için alınan radikal karar, diziyi kurtarmaya yetmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazlık dizi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi yapımı, reytingleri istenilen gibi olmasa da bir şekilde sezon ortasına kadar gelmeyi başardı! Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrolünde oynadıkları dizinin takipçileri, şimdi final kararının ardından çok mutsuz!

Ancak kanalın diziyle ilgili olarak uzun zamandır arkasında durmaya çalıştığı da görülmekte. Güney Kore dizisi olan Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, birlikte başladığı yazlık dizileri geride bırakıp bugüne kadar gelmeyi başarmış bir yapım olarak da muadilleri açısından başarılı bir süreç izledi.

2021 Haziran’ından beri ekranda olan Aşk Mantık İntikam, yaz aylarında daha çok reyting almasına karşılık, pek çok yazlık dizi gibi sezonda aynı reytingleri alamadı. Ancak yine de Cuma akşamları yayınlanan dizi, ayakta kalmayı başardı.

Aşk Mantık İntikam için alınan radikal karar, diziyi kurtarmaya yetmedi! 8

Kemik bir izleyici grubunun takip ettiği yapım için final kararı da hafta içinde duyuldu. Kanalın, diziyi Mart ayında bitireceği öğrenildi. Bu hafta 32. bölümü yayınlanan dizinin 7 bölümü daha var. Kanunsuz Topraklar’ın daha geçtiğimiz hafta yayınlanan 15. bölümüyle alınan final kararı sonrası bir sonraki bölümde bitmesi düşünülünce, Aşk Mantık İntikam, yine de şanslı…

Final hikayesi için uzun bir zamanı var önünde. İzleyici için de ani bir gidiş olmayacak en azından! Dizinin hikayesinin giderek sıkıcı hale geldiğini sosyal medyada izleyiciler yazıyordu. Sosyal medyada büyük destek görmesine ve Youtube izlenme rekorlarına karşın, dizinin değişime gitmesi gerekiyordu.

Böylece alınan karar ile hikayede uzun süre ön planda kalan Çağla ve Çınar karakterlerinin gitmesi gerekti. Melisa Döngel’in oynadığı Çağla, sürekli yaptığı kötülüklerle öne geçiyor ve bu da esas kız ile esas oğlanın hikayesinde bir adım ileri gidilememesine neden oluyordu! Burak Yörük’ün hayat verdiği Çınar ile Çağla, diziden çıkarıldı.

Ancak izleyicinin bir başka eleştirisi de dizinin esas oğlanı Ozan’ın (İlhan Şen) giderek karakterinin değişmesiydi! İyice ‘kötü’ bir karaktere dönüşmeye başladı Ozan. Ayrıca romantik komedi türündeki dizinin giderek drama dönüşmesi de bir başka eleştiri konusu oldu.

Aşk Mantık İntikam için alınan radikal karar, diziyi kurtarmaya yetmedi! 9

İzleyici bu ve farklı sebeplerden diziden kopmaktaydı. Sosyal medya ve Youtube rekorları da ne yazık ki Aşk Mantık İntikam’ı daha fazla kurtaramadı! Hikayede köklü değişiklikler yapılmadığı ve ilgi düştüğü için reytingler de beklenenin altında kalmaya devam etti. Sonunda Aşk Mantık İntikam için final kararı alındı…