Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin sosyal medya hesabından, oyuncuya sürpriz jest

Yargı dizisinin sosyal medya hesabından, oyuncuya sürpriz jest

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, hikayesiyle olduğu kadar oyunculuklarıyla da konuşulan bir yapım. Kanalın yüz akı projelerinden olan Yargı dizisi, daha ilk bölümden itibaren izleyiciyi sürükleyici bir hikaye ile ekran başına toplamaya devam ediyor.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz rol alıyor. Ancak dizinin yan karakterleri de en az başroller kadar dizinin kilit isimlerinden ve oyunculukları ile büyük takdir toplayan oyuncular.

Kadrosuyla da ayrıca beğenilen dizide Ceylin ve Ilgaz’dan çoğu zaman yan karakterler de rol çalmakta. Bu isimlerden bir tanesi de dizinin Savcısı Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak. Oyuncu rol aldığı her yapımda performansı ile dikkati üzerine toplamakta.

Yargı dizisinde de Mehmet Yılmaz Ak, dizinin çok sevilen isimlerinden. Ne olursa olsun her zaman hukuk içinde kalmak için çabalayan, dürüst, vicdanlı ve insani ilişkileri kuvvetli bir kişi olarak sevilen bir karakter Pars Savcı.

Mehmet Yılmaz Ak da oyunculuğu ile her bölüm ses getiriyor. Hatta bazı bölümler başrol oyuncularından bile daha çok konuşuluyor sosyal medyada.

Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 doğumlu. Bu hafta 36. yaşını kutladı. İzleyiciler, oyuncuya sosyal medyadan pek çok kutlama mesajı gönderdiler. Sevgilerini ve beğenilerini iletirken, oyuncuya iyi dileklerde bulundular.

Bu arada Yargı dizisinin sosyal medya hesabından da oyuncuya güzel bir jest yapıldı. Dizinin twitter hesabından yapılan paylaşım aşağıda…

Yargı dizisinin sosyal medya hesabından, oyuncuya sürpriz jest 7