Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam için en kritik ve en tehlikeli gün!

Aşk Mantık İntikam için en kritik ve en tehlikeli gün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetes.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi şimdiye kadar çok iyi bir performans ortaya koydu. Yaz döneminin en başarılı dizi olarak öne çıkan romantik komedi hikayesi, şimdiye kadar 12 bölüm yayınlandı.

Reytinglerini sürekli yükselten ve Eylül ayına da çok daha iyi pozisyonda giriş yapan dizinin milyonlarca hayranı bulunuyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli, romantik kimi zaman da hafif dram barındıran hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkiledi.

Güney Kore dizisinden uyarlanan ve çok da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Aşk Mantık İntikam için, zorlu bir dönem başlıyor… Özellikle de 17 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan 13. bölüm şimdiye kadar ki en önemli bölüm olacak.

Çünkü 17 Eylül Cuma akşamı 3 dizi ekranlarda izleyicilerle buluşacak. Şimdiye kadar sadece atv’deki Baş Belası isimli diziyle yarış halinde olan Aşk Mantık İntikam, açık ara farkla öndeydi.

Ancak yeni sezon başladı ve diziler bir bir Cuma rekabetine katılacak. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar yeni sezonları ile önümüzdeki hafta yayında olacak. Ayrıca Show TV’nin çok iddialı Yalancı dizisi de yine ilk bölümü ile ekrana gelecek.

17 Eylül Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam dizisinin elde edeceği reytingler aslında kaderini de belirleyecek kadar önemli olacak. Dizinin 13. bölüm fragmanı da yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.