Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam ne kadar da dirençli bir dizi çıktı!

Aşk Mantık İntikam ne kadar da dirençli bir dizi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz başından bu yana izleyicilerle buluşuyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İlk başladığında romantik komedi olarak öne çıkan dizi, Eylül ayı ile birlikte kış dizileriyle yarışabilmek için drama dönüş yaptı… Dizinin geçtiğimiz haftalarda yaşadığı büyük zaman atlaması ile hikayede tüm denklem değiştirildi.

Reytingleri ile ortalamının biraz üzerinde oranlar elde ederek yoluna devam eden Aşk Mantık İntikam, yaz döneminde başlayıp da devam edebilen iki diziden birisi oldu. Kalp Yarası ile birlikte kış sezonu dizileri karşısında ayakta durma çabası içindeki Aşk Mantık İntikam’ın iyi bir direnç sergilediğini söyleyebiliriz.

Her hafta dizi hayranları büyük bir heyecanla ekran başına geçiyor. Cuma akşamları, yüzbinlerce kişinin vazgeçilmezi olan dizi hakkında eleştiriler de bir hayli fazla. İzleyiciler senariste yükleniyor ama sadık bir şekilde ekran başına geçmeyi de ihmal etmiyor.

Son dönemin en dirençli dizilerinden birisinin Aşk Mantık İntikam olduğunu söylemek de yanlış olmayacak. Dizinin bu sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.