Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam’da son teklif Esra’yı köşeye sıkıştırdı!

Aşk Mantık İntikam’da son teklif Esra’yı köşeye sıkıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam, Cuma akşamları başarılı performanslar ortaya koyuyor. Reytingleri ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen dizi, şimdiye kadar yayınlanan 26 bölümü ile büyük ilgi çekti.

Sadık hayran kitlesi dizinin 24 Aralık Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 27. yeni bölümünü bekliyor. Yeni bölümde Ayaz karakteri biraz daha öne çıkacak. Anıl Altan’ın önceki hafta Ayaz olarak diziye katıldığını da hatırlatalım. Oyuncu, 4 yılın ardından yeniden setlerde yer alıyor.

Peki Aşk Mantık İntikam dizisinin 27. bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte bazı detaylar: Ayaz’ın teklifiyle köşeye sıkışan Esra her şeyi Ozan’a anlatmaya karar verir. Bunu öğrenen Çınar, Esra ve Atlas’ı kaybetmemek için Ayaz’a geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunur.

Çağla ise Ozan’ı boşanmaktan vazgeçirmek için Ela’yı kullanmaktan çekinmez. Çınar’ın Ayaz’la birlikte kurduğu oyun Ozan’ın hiç beklemediği bir anda gerçeklerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.