Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ın Çınar’ı Burak Yörük’ten büyük itiraf!

Aşk Mantık İntikam’ın Çınar’ı Burak Yörük’ten büyük itiraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan, çok izlenmesi üzerine kış sezonunda da devamına karar verilen Aşk Mantık İntikam dizisi yükselişini sürdürüyor. Dizide Çınar karakterini canlandıran Burak Yörük, verdiği röportajda rolünü anlattı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı, Burak Deniz ile Melisa Döngel’in de onlara başarıyla eşlik ettiği Aşk Mantık İntikam dizisinin hikayesi izleyiciler tarafından çok sevildi. Kore dizisi Cunning Single Lady’nin uyarlaması olan dizi yaz ayları boyunca elde ettiği reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Böylesine başarı üzerine Fox TV de dizinin yeni sezonunda da devam etmesine karar verdi. Dizide Çınar karakterini genç oyuncu Burak Yörük canlandırıyor. Genç oyuncu 4N1K dizisinde canlandırdığı Barış Ozansoy’karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. En son geçen kış sezonunda yayınlanan Baraj dizisiyle kariyerinde çıkış yapan Yörük, Aşk Mantık İntikam’la bir adım daha ileriye gitti.

Genç oyuncu Hürriyet gazetesi muhabiri Hakan Gence’yle yaptığı röportajda, Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Çınar Yılmaz karakterini anlattı. Yılmaz röportaj da bir de itirafta bulundu.

Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük'ten büyük itiraf! 7

Özel hayatında aldatıldığını söyleyen Burak Yörük, aldatıldığını mesajlardan anladığını söyledi. Çınar’ı canlandırmaktan çok keyif aldığını belirten Burak Yörük, Çınar’ın çok pozitif bir karakter olduğuna dikkat çekti. Yörük sözlerine şöyle devam etti:

“Çınar, Esra’ya çok aşık oldu, hayatını tamamlamak için ona ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Diğer taraftaysa kendisine samimi davranmayan, gerçekleri zamanında söylemeyen ve aldığı kararlarla onu pozitif etkilemediğini düşünen arkadaşı Ozan var. Ozan’ın da tabii kendi içinde başka çatışmaları oluyor. Çınar aşkından vazgeçmiyor. Çok da adil dövüşüyor ve hiç bel altı vurmuyor.”