Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘Ada’sı Cemre Baysel’i en çok ne yoruyor?

‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘Ada’sı Cemre Baysel’i en çok ne yoruyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Baht Oyunu’nda rol alan Cemre Baysel, All Dergisi’nin Ekim sayısının kapağında yer aldı. Baysel dergiye verdiği röportajda kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Baht Oyunu’ dizisi için final kararı alındı. 17. bölümüyle ekranlara veda edecek dizide ‘Ada’ karakterine hayat veren Cemre Baysel rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz ile yaşadığı aşkla da gündeme gelmişti.

'Baht Oyunu' dizisinin 'Ada'sı Cemre Baysel'i en çok ne yoruyor? 7

Cemre Baysel dergiye verdiği röportajda  “Mantık insanı mısındır, yoksa duygularınla mı hareket edersin?” sorusuna, “Duygularımla hareket ederim. Kalbimin değil de, mantığımın sesini dinlemek çok isterdim. Duygusal olmak bazen yoruyor” yanıtını verdi.

Sıkı bir hayvan sever olan Baysel, kırmızı çizgisinin hayvanlar olduğunu söyledi ve hayatta tahammül edemediği noktaları ise şöyle sıraladı: “Haksızlığa uğramaya tahammül edemiyorum. Bu konuda çok dobrayım.”

Cemre Baysel aynı zamanda her sene gerçekleştirilen bu yıl  da Aralık ayında gerçekleşecek olan ve bir önceki yılın en iyilerine ödüllerin verileceği ‘Pantene Altın Kelebek’te yıldızı parlayan üç isimden birisi oldu.