Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın final haberini Burcu Özberk verdi! Hayranlarına bir kötü sürpriz daha var!

Aşk Mantık İntikam’ın final haberini Burcu Özberk verdi! Hayranlarına bir kötü sürpriz daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisinin finaline doğru adım adım yaklaşılıyor. Daha önce 39. bölümde bitirilmesi beklenen proje, 3 bölüm daha ileriye atılmıştı. Böylelikle 42. bölüm ile birlikte dizinin 22 Nisan Cuma günü son kez ekrana gelmesi bekleniyor.

İlhan Şen ile birlikte çok başarılı bir partnerlik süreci geçiren Burcu Özberk, yine bir romantik komedi hikayesini uzun süre ekranda tutmayı başardı. Bugüne kadar rol aldığ projelerde romantik komedi işlerinin ağırlıkta olması ve başarılı projelere de imza atması, ünlü oyuncuyu öne çıkartan faktörler oldu.

Burcu Özberk, “İşimiz bitmek üzere. Çok güzel bir sezon geçirdik. Onun mutluluğu ile, uzun bir iş yapmanın mutluluğu var. Yaza hazırlanıyoruz” diye konuştu. Yeni bir proje öncesinde biraz tatil yapmak istediğini belirten Burcu Özberk, uzun yıllardır yaz döneminde genelde çalışan isimlerden birisi oldu.

Aşk Mantık İntikam'ın final haberini Burcu Özberk verdi! Hayranlarına bir kötü sürpriz daha var! 7

Bu yaz aylarında dinlenmeyi tercih eden oyuncu, “Bir sezon dolu dolu geçirdik, çok da güzel bir iş yaptık. Biraz dinlenmek istiyorum” dedi. Son sahnelerini en iyi şekilde çekip işini güzelce bitirmeyi beklediğini belirten Burcu Özberk, bunun dışında bir plan yapmadığını da vurguladı.

Aşk Mantık İntikam’da çok güzel bir ekip ile çok güzel çalıştıklarını anlatan oyuncu, “İş biterken de herkesin birbirine sarılarak işi bitirmesi önemlidir. O yüzden o insanlarla tekrar çalışmak istediğim için bir hüzün var. Ama 42 bölüm iş çekmenin de bir gururu var” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 38 yeni bölümünü 25 Mart Cuma akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.