Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk tatil özlemiyle yanıp tutuşuyor!

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk tatil özlemiyle yanıp tutuşuyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak başlayan Fox TV’nin başarılı yapımlarından Aşk Mantık İntikam, kış döneminde de Cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrolü İlhan Şen ile Burcu Özberk’in paylaştığı dizinin nisan ayında yayınlanacak 42. Bölümle final yapması bekleniyor.

Rol aldığı projelerle başarılı bir dönem geçiren Burcu Özberk, geçen yaz başlayan Aşk Mantık İntikam ile birlikte son iki yıldır dur durak bilmeden çalışıyor. Şahane Damat, Badem Şekeri, Afilli Aşk dizilerinden sonra yine bir romantik komedi dizisiyle izleyicisiyle buluşan başarılı oyuncu artık yaz aylarında biraz dinlenmek, tatil yapmak istiyor.

Geçtiğimiz gün Aşk Mantık İntikam dizisinin sezon sonunda final yapmasıyla ilgili muhabirlere açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu şunları söyledi; “Biten her proje üzer tabii. Çok güzel bir set ve çok güzel bir ekipti. Çok mutlu çalıştık hakikaten, iş biterken de herkesin birbirine sarılarak bir işi bitirmesi önemlidir. O yüzden o insanlarla tekrar tekrar çalışmak istediğim için bir hüzün var. Ama 42 bölüm, uzun bir iş çekmenin de bir gururu var. Tatlı duygular, hepsi bir arada yaşanıyor.”

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk tatil özlemiyle yanıp tutuşuyor! 1

Çok güzel bir sezon geçirdiğini de sözlerine ekleyen Burcu Özber, “Uzun bir iş yapmanın mutluluğuyla yaza hazırlanıyorum. Tabii yaz gelirse biraz tatil yapmak istiyorum. Çünkü bir sezon dolu dolu çalıştık. Çok da güzel bir iş yaptık. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum” dedi.

Gitmek istediğiniz bir yer var mı soruların ise; “Henüz bir plan yapmadım, hiçbir şey yok. Şimdi sadece sahnelerimi çekiyorum ve işimi güzel bir şekilde sonlandırmak istiyorum. Bu nedenle henüz bir plan yapmadım” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, en son Aralık 2021’de yaza duyduğu özlemle bikinisi ile havuzda verdiği bir pozu “Anlık gelen tatil isteği” notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuş, o dönem 8,5 milyon takipçisi olan Özberk’in paylaşımı kısa sürede gündem olmuştu.

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk tatil özlemiyle yanıp tutuşuyor! 2