Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ın Menekşe’si Zeynep Kankonde yeni projesini seçti bile!

Aşk Mantık İntikam’ın Menekşe’si Zeynep Kankonde yeni projesini seçti bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının başarılı oyuncularından Zeynep Kankonde, halen Aşk Mantık İntikam dizisinde Menekşe karakterini canlandırıyor. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi çok yakında ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Zeynep Kankonde daha dizi sona ermeden yeni projesini seçti bile.

42 yaşındaki başarılı oyucu bugüne kadar Kayıp Şehir, Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Kiraz Mevsimi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Pembe karakteriyle herkes tarafından çok sevildi. Zeynep Kankonde, kızının rahatsızlığı nedeniyle Kuzey Yıldızı dizisinden erken ayrılmak durumunda kalmıştı.

Zeynep Kankonde halen Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alıyor. Kankonde dizide Burcu Özberk’in hayat verdiği Esra karakterinin annesi Menekşe olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi çok yakında sona eriyor. Dizi, 22 Nisan’da yayınlanacak 43. bölümü ile birlikte final yapacak.

Aşk Mantık İntikam’ın Menekşe’si Zeynep Kankonde yeni projesini seçti bile! 6

Dizi daha sona ermeden Zeynep Kankonde yeni projesini seçti bile. Başarılı oyuncu başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaşacağı Bir Yaz Dizisi isimli yapımda rol alacak. Yaz sezonunda Kanal D’de ekrana gelecek dizi romantik komedi türünde olacak.

Yönetmenliğini, Bizim Hikayemiz dizisine imzasını atan Serdar Gözelekli’nin üstleneceği Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstleneceği Bir Yaz Dizisi’nin senaristleri Barış Erdoğan ve İlker Arslan. Barış Erdoğan daha önce büyük başarıya ulaşan ve yurt dışında birçok ülkede gösterilen Afili Aşk dizisinin senaryosunu yazmıştı.

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de Tarık karakterine hayat vereceği dizinin kadrosunda Erkenci Kuş dizisinin Ayhan’ı Ceren Taşçı ve İlkin Tüfekçi de yer alıyor. Dizinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak.