Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi izleyicisi çok mutsuz! Nedeni ise; Pelin Akil!..

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi izleyicisi çok mutsuz! Nedeni ise; Pelin Akil!..

tarafından sevda
barbaroslar

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan baş rollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu ve Aytek Şayan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde çok yakında bir ayrılık yaşanacak.

İlgiyle izlenen dizide ‘İsabel’ karakterine hayat veren güzel ünlü oyuncu Pelin Akil 30. bölüm itibariyle dizinden ayrılacak.

Karakterine veda etmeye hazırlanan ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında canlandırdığı ‘İsabel’ karakterinin fotoğraflarını art arda paylaştı. Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, diziden ayrılmaması yönünde pek çok yorum yapıldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi izleyicisi çok mutsuz! Nedeni ise; Pelin Akil!.. 3

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi izleyicisi İsabel’e veda etmek istemiyor. Pelin Akil’in paylaşımı, ‘Diziden ayrılma lütfen’, ‘Bizi İsabelsiz bırakma’ şeklinde pek çok yorum aldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi izleyicisi çok mutsuz! Nedeni ise; Pelin Akil!.. 4

Pelin Akil oyuncu eşi Anıl Altan ile birlikte kızlarının doğumundan sonra bir süre kariyerine ara vermiş, sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki ‘Bahar’ karakteri ile yeniden setlere dönmüştü.

Başarılı oyuncu yeni dönemde ise kariyerini Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle sürdürmeyi tercih etti. Oyuncu, Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı Berat Özdoğan’ın yönettiği diziden hikayesi bittiği için ayrılacak.