Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının heyecanlı bekleyişi 20 Nisan günü sona eriyor!..

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının heyecanlı bekleyişi 20 Nisan günü sona eriyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının merak içerisinde uzun süredir bekledikleri Netflix dizisi Yakamoz S-245 20 Nisan’da Netflix’de hayranlarıyla buluşacak.

Özge Özpirinçci ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadıkları dizi, ilk olarak Bir Denizaltı Hikayesi ismiyle lanse edilmişti. Ancak daha sonra ismi Yakamoz  S- 245 olarak değiştirildi.

Bilim kurgu türündeki dizinin çekimleri, 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında gerçekleştirilmişti. İzmir Foça ve Ayvalık’ta yapılan çekimlerden gelen bazı kareler, izleyiciyi  merakta bırakmıştı. Aradan geçen bir yılın ardından dizi, 20 Nisan’da yayında olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ da sosyal medyadan heyecanını hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncu, filmin afişini instagram hesabından yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının heyecanlı bekleyişi 20 Nisan günü sona eriyor!.. 7

Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alan Yakamoz S-245 dizisinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve  Özge Özpirinçci’nin baş rolünde yer aldığı dizide Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış da rol alıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ve Umut Aral var. Senaryoyu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak’tan oluşan güçlü bir senarist kadrosuyla kaleme alındı.