Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerini düşürerek, finale götüren ihmaller zinciri!

Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerini düşürerek, finale götüren ihmaller zinciri!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz, yaz dizisi olarak başlayan ve reytinglerdeki başarısı üzerine kış sezonunda da devam eden Aşk Mantık İntikam için tehlike çanları çalıyor. Reytinglerdeki düşüşün sebebi olarak ise bir romantik komedi olarak başlayan dizinin drama dönüşmesi olarak gösteriliyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam bir Güney Kore dizisi olan Cunning Single Lady’nin bir uyarlamasıydı. Dizi, Fox TV’de ekrana geldiği ilk günden itibaren çok sevildi. Belirli bir izleyici kitlesine kavuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisi sosyal medyada da oldukça başarılı oldu. Yayınlandığı günler sosyal medya paylaşımlarında birinciliği elden bırakmayan dizi, YouTube’da da izlenme rekorlarına ulaştı. Her şey yolunda giderken, Eylül ayı itibariyle dizide her şey büyük bir değişim geçirdi.

Aşk Mantık İntikam'ın reytinglerini düşürerek, finale götüren ihmaller zinciri! 7

Bu değişim, dizinin kış sezonundaki iddialı dram yapımlarının karşısında direnebilmesi için oluşturulan yeni düzendi. Bu yeni düzende romantik komedi hikayesi yerini dram yapımına bıraktı… Bu değişimin ardından zamanla Aşk Mantık İntikam için işler değişmeye başladı. Reytingleri ile uzun süre direnen ve Fox TV’nin 11 dizi ile başladığı bu sezonda geriye kalan dört diziden birisi olan Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerinde belirgin düşüşler oldu.

Bunun sebebi olarak da romantik komedi olarak başlayan dizinin bir drama dönüşmesi ve İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakterinin iyice kötü bir karakter haline gelmesi olarak gösterildi. Ayrıca Melisa Döngel’in canlandırdığı Çağla karakterinin sürekli kötülük yapması ve bunun da sürekli yanına kalması, yani kazanan tarafta gösterilmesi rahatsızlık yarattı. Dizinin iki önemli karakteri olan Çınar ve Çağla’yı canlandıran Burak Yörük’le Melisa Döngel’in izleyicilerin tepkileri sonrasında hikayeden çıkartılması da diziyi kurtarmaya yetmedi.

Aşk Mantık İntikam bu reytinglerle daha ne kadar devam edecek? İşte bu soru sorulurken final konusunda önemli bir gelişme de ortaya çıktı. Fox TV, diziyi Mart ayında bitirme kararı aldı. 39. bölüme kadar devam edecek olan Aşk Mantık İntikam için bu karar bile olumlu sayılır. Çünkü finale kadar daha uzun bir süre var ve izleyiciler her ne kadar dizinin devam etmesini istese bile,  planlı bir finalden de memnun kalacaktır.