Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşk sarhoşu! Çiftten yeni poz geldi!..

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşk sarhoşu! Çiftten yeni poz geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV ekranlarında geçtiğimiz ay final yapan Ada Masalı dizisi bitti ancak devamında çok güzel bir aşk bıraktı. Dizinin baş rollerinde yer alan Alp Navruz ‘Poyraz’ karakteriyle, Ayça Ayşin Turan ise ‘Ada’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı romantik komedi tarzıyla çok sevildi.

Dizi sürerken, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı haberleri magazin basınında yer aldı ancak iki isim de bu konuda bir açıklama yapmadı. Dizinin vedasının ardından Alp Navruz yaptığı kısa açıklamada, ‘Çok güzel bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığı farklı bir boyuta taşıdık’ diyerek aşk iddialarını doğruladı.

Çift şu sıralar sık sık birlikte vakit geçiriyor, geçtiğimiz günlerde birlikte kar tatili yapan ve pozlarını instagram hesabından paylaşan sevilen ikiliden yeni paylaşım geldi.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşk sarhoşu! Çiftten yeni poz geldi!.. 7

Sevgililer, arabada verdikleri pozu instagram hesaplarından paylaştılar. İkilinin birlikte rol aldığı romantik komedi tarzındaki Ada Masalı dizisinin Türkiye’deki hikayesi bitti ama yurt dışında macerası devam ediyor ve diziyle ilgili farklı ülkelerden başarı haberleri geliyor.

Geçtiğimiz aylarda Alp Navruz’un İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde En İyi Erkek Oyuncu olarak seçilmesi, Ada Masalı sayesinde kazandığı ünü bir adım yukarı taşıdı! İki oyuncu da dizi sayesinde dünyada  ünlenmeye başladılar.

Hayranları iki ünlü isimden gelecek yeni proje haberlerini merakla bekliyor ancak görünen o ki  çift şu sıralar aşklarını doyasıya yaşamayı tercih ediyor.