Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak’ın hayranları oyuncunun doğum gününü unutmadı!..

Yargı’nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak’ın hayranları oyuncunun doğum gününü unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Pars’ karakteriyle kariyerinde adeta sıçrama yaşayan ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat’ta 36 yaşına bastı.

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan oyuncu bugüne kadar özel tiyatrolarda birçok kez sahneye çıktı ve pek çok dizide rol aldı ancak oyuncunun, bir anda bu kadar hızlı popülerlik sağlaması Yargı dizisiyle gerçekleşti.

Kanal D ekranında yayınlanan dizide savcı ‘Pars’ karakteri ile izlediğimiz oyuncu için bu rol adeta bir dönüm noktası oldu. Yargı dizisini izleyenler sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık oyuncuya hayranlıklarını dile getiriyorlar.

Sosyal medyada bir anda öne çıkan oyuncunun hayranları oyuncunun doğum gününü de yaptıkları paylaşımlarla kutladılar. Oyuncunun doğum günü dolayısıyla twitterda pek çok paylaşım yapıldı.

Hakkında sık sık “Savcı olmak için yaratılmış” diye yorumlar yapılan Mehmet Yılmaz Ak, Yargı’daki rolüyle diğer rollerini kısa sürede unutturdu. Oyuncu, ‘Pars’ karakteri ile kariyerinin en popüler dönemini yaşıyor.

Mehmet Yılmaz Ak, Ben de Özledim isimli dizi ile başladığı set yolculuğunda, İçerde’de ‘Yaşar’, Çukur dizisinde ise ‘Ersoy’ karakterini canlandırmıştı. Halka’da ‘Çağatay’ olarak izlediğimiz oyuncu ayrıca; Kurşun, Ya İstiklal Ya Ölüm, Hakan Muhafız, Ramo ve Fatma dizilerinde de izleyicilerle buluştu.

Yargı dizisi ile şu anda ekranın en çok sevilen isimlerinden birisi haline gelen oyuncu  büyük bir sıçrama yaptı.

Yeteneğiyle ekranlara damga vuran Mehmet Yılmaz Ak’ın doğum gününde yapılan paylaşımlar oyuncuya duyulan hayranlığı da gözler önüne serdi.