Ana sayfa Sosyal Medya Aşk- Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre, eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a yaptığı yorumla dikkat çekti!

Aşk- Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre, eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a yaptığı yorumla dikkat çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ her yaptığıyla ülke gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başarıyor.

Oyuncu, her rol aldığı yapımla adından söz ettiriyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Behlül’ karakteri yıllardır hafızalardan silinmedi. Kıvanç Tatlıtuğ’un da başarılı performansıyla, ‘Behlül’ yıllardır unutulmayan karakterler arasına girdi.

Ekranlardaki başarısını özel hayatında da yakalayan oyuncu 2016 yılında stil danışmanı eşi Başak Dizer ile evlendi. Çift, anne baba olmak için gün sayıyor. Erkek çocukları olacağının müjdesini hayranlarıyla paylaşan ünlü çift bir süredir Bodrum’da.

Başak Dizer Bodrum’daki anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bodrum’un güneşli havasını değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in pozlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Nebahat Çehre de çiftin fotoğraflarına kayıtsız kalamadı.

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Firdevs Hanım’ karakteriyle ekranlara damga vuran Nebahat Çehre fotoğraflara, ‘Tablo gibisiniz!’ yorumunu yaptı.

Başak Dizer’in paylaşımlarına Özge Ulusoy, Burcu Kara ve Ece Vahapoğlu’nun da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim de güzel yorumlarda bulundular.