Ana sayfa Dizi Haberleri İtalya’da Sen Çal Kapımı fırtınası esiyor! Kitabının ardınan DVD’si çıktı!

İtalya’da Sen Çal Kapımı fırtınası esiyor! Kitabının ardınan DVD’si çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Görünen o ki İtalya’da Can Yaman’ın ardından şimdi de Hande Erçel ve Kerem Bürsin fırtınası yaşanıyor. İtalya’da yayınlanan dizi iki oyuncunun ülkedeki hayran kitlesini katladı. Sen Çal Kapımı dizisi bu ilgi üzerine önce kitap oldu şimdi de DVD.

Türkiye’de aylar önce biten ancak dünyada 80’den fazla ülkede yayınlanan ve yayınlanmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisi özellikle İtalya’da bir fenomene dönüştü. Dizi, İtalyan izleyiciler tarafından çok büyük ilgi görünce ülkede Can Yaman’dan sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin fırtınası esmeye başladı.

İtalya’da Sen Çal Kapımı fırtınası esiyor! Kitabının ardınan DVD’si çıktı! 8

Sen Çal Kapımı ülkede çok ilgi görünce İtalyan bir yayın evi diziyi romana dönüştürerek kitap olarak basmıştı. Dizi kitabın ardından DVD olarak İtalyan izleyicilerin beğenisine sunuldu. Love Is In The Air isimli kitap 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıktı. Ayrıca e-kitap olarak da sunuldu.

Hem kitabın hem de DVD’nin ülkede satış rekorları kırdığı, mağazaların vitrininde ve evlerde baş köşelerde saklandığı belirtiliyor. Böylece Sen Çal Kapımı dizisi bir ilke imza atmış oldu. Kitabın satış rekoru kırması bekleniyor.

İtalya’da Sen Çal Kapımı fırtınası esiyor! Kitabının ardınan DVD’si çıktı! 9

Dizi ve kitap iki yıldız oyuncuya İtalya’da yeni kapıları da aralıyor. Nitekim Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in de kitabın tanıtımı için çekimlerde yer almak üzere kısa süre sonra İtalya’ya gideceği belirtiliyor. Çift burada röportajlar verip çekimlere katılacak.

Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ekran uyumu ile birlikte izleyicinin beğenisini toplamış ve kış sezonunda da devam etmişti.  Dizide Serkan ve Eda karakterlerine hayat veren iki oyuncunun uzun süre birbirlerine yakıştırılmaları ve daha sonra da sevgili olmaları, diziyi daha da dikkat çekici hale getirmişti.