Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk ve dram hikayesi Canım Annem dizisinin yeni fragmanı heyecanı artırdı

Aşk ve dram hikayesi Canım Annem dizisinin yeni fragmanı heyecanı artırdı

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinin dışında yayında başka bir dizisi olmayan tv8 büyük atak yapıyor. Hem Süslü Korkuluk isimli Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un boşrolündeki yeni dizi geliyor hem de günlük dizi olarak Canım Annem yakında izleyicilerle buluşacak.

Canım Annem dizisinin güçlü bir dram hikayesi var ve uzun süredir de ekip çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içi 5 gün yayınlanacağı için dizinin ön hazırlıkları ve ilk bölümlerin çekimlerinin yapılması da zaman alıyor.

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı yepyeni günlük dizi “Canım Annem” in yeni tanıtımı yayınlandı. Diziye olan heyecanı artıran fragmana ilgi yüksek oldu.

Başrollerini; Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker’in paylaştığı dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz duyurulmadı.

Yönetmenliğini ise Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez’in yaptığı “Canım Annem”de; ikiz kardeşlerin annelerini kaybetmeleri ile başlayan hikayesi anlatılıyor.

“Canım Annem” yakında hafta içi her gün TV8’de.