Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş’ın büyük şansı, şanssızlık ile başladı!

Nilsu Berfin Aktaş’ın büyük şansı, şanssızlık ile başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetsesi.com / Detay – Dizi sektöründe ismini duyurmak için çaba harcayan genç oyunculardan birisi de Nilsu Berfin Aktaş… 1998 doğumlu oyuncu henüz çok genç bir isim ve 2019 yılı itibariyle kariyer yolculuğuna başladı.

Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteri ile bir anda tanınan oyuncu, ardından üst üste farklı projelerle önemli fırsatlar elde etti.

Ölüm Zamanı isimli dijital dizide Dilara karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Benim Hayatım isimli Star TV dizisinin de başrolünde yer aldı. Bu dizi kısa sürdü ama, oyuncunun kariyerinde yeni fırsatların önüne gelmesini sağladı.

İlk kez başrolde yer aldığı Benim Hayatım ile yapımcıların dikkatini çeken Nilsu Berfin Aktaş, atv’de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden teklif aldı. Genç oyuncu bu teklifi kabul ederek, kariyeri adına önemli bir adım daha attı.

Pazartesi akşamları yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Kalp Yarası, genç oyuncuya hem tecrübe katacaktır hem de birçok izleyicinin yeteneklerini fark etmesini sağlayacaktır. Ancak oyucunun önüne gelen bu büyük şans, bir şanssızlık ile başladı.

Antakya’daki sete çıkması beklenen oyuncu koronavirüse yakalandı. 28. bölümde Kalp Yarası dizisinde izleyicilerle buluşması beklenen oyuncu, karantina sürecini Ankara’daki evinde geçiriyor. Oyuncu, instagram hesabından da karantinada birinci günü yaşadığını belirten bir paylaşım yaptı.

Nilsu Berfin Aktaş'ın büyük şansı, şanssızlık ile başladı! 49

Nilsu Berfin Aktaş dizide Pınar karakterine hayat verecek. Sürpriz bir karakter olarak ortaya çıkan Pınar, konakta büyük değişime neden olacak. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin yeni döneminde Pınar karakterinin etkisini hissedeceksiniz.

Oyuncunun önümüzdeki hafta herhangi bir sorun çıkmazsa Antakya’ya giderek dizinin setinde ekip arkadaşlarına katılması bekleniyor.