Ana sayfa Foto Galeri Aşk ve Günah’ta önemli yenilik!

Aşk ve Günah’ta önemli yenilik!

tarafından ker_def

Aşk ve Günah dizisinde önemli değişiklik

Kanal D’nin günlük dizisi Aşk ve Günah’ın yayın saati değişti.

Yapımcılığını D Productions’un yaptığı, başrollerinde Tekin Temel, Türkan Kılıç, Seren Deniz Yalçın, Elçin Atamgüç, Fulya Özcan, Elif Baysal ve Feriha Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi hafta içi her gün 16.00′da yayınlanıyordu. Dizi artık yeni bölümleriyle 09.30′da ekrana gelecek. Delicesine bir aşkın, sırlarla dolu hayatların konu alındığı “Aşk ve Günah” artık hafta içi her gün saat 09:30′da Kanal D’de!

Başrollerinde Tekin Temel (Kerim), Türkan Kılıç (Selda), Seren Deniz Yalçın (Nesrin), Elçin Atamgüç (Fatma), Fulya Özcan (Ayşe), Elif Baysal (Meryem) ve Feriha Eyüboğlu (Sultan) gibi oyuncuların olduğu Aşk ve Günah artık yeni saatinde ekranda olacak.

AŞK VE GÜNAH GENEL KONUSU

Kerim 50’li yaşlarda, evli ve üç çocuk babası olan zengin bir iş adamıdır. Önemli bir ihaleye katılacağı gün uğradığı silahlı saldırı Kerim’in hayatındaki tüm dengelerin değişmesine sebep olacaktır. Kerim’in şoförü kendini kurşunların önüne atarak, onu ölümden kurtarmıştır. Fakat şoförün geride bıraktığı kızı Nesrin ve karısı Fatma’ya bakmak, onları koruyup kollamak artık Kerim’in boynunun borcudur.