Ana sayfa Sosyal Medya Aşk yok ama kötü niyet var! Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile aşk iddialarının kasıtlı bir kötülük olduğuna inanıyor!

Aşk yok ama kötü niyet var! Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile aşk iddialarının kasıtlı bir kötülük olduğuna inanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemini tatil yaparak değerlendiren oyunculardan olan Birce Akalay, Kaz Dağları’nda bir süre dinlendikten sonra ailesini görmek için Bodrum’a gittiğini anlattı. İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Mutlu’dan boşanmasının ardından, yakın arkadaşı olan Birce Akalay ile tatile çıkması da çok konuşulmuştu.

Ancak ikilinin hayranları da iyi biliyor ki, aralarında Siyah Beyaz Aşk dizisiyle başlayan bir dostluk var. Birce Akalay da her fırsatta aşk dedikoduları ortaya atıldığında bu dostluğa dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, bu konunun ısrarla tekrar etmesinden de rahatsız.

“İbrahim benim canım dostum” diyen Birce Akalay, aralarında dostluk bulunduğunu ve eski eşi Mihre Mutlu’nun da kendisinin arkadaşı olduğunu anlattı. Birce Akalay, “Üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum bazen üzülüyorum. Ne söyleyeceğimi de şaşırdım” diyerek, bir kadın ile bir erkeğin arkadaş olmasının neden garipsendiğini anlayamadığını da belirtti.

Magazin basınında yer alan aşk iddialarının gülünecek bir şey olduğunun altını çizen Birce Akalay, sinirlerinin bozulmasına rağmen artık, gülerek karşıladığını ifade etti. Basında bu aşk iddialarının sürekli yayınlanması, sansasyon üzerinden reyting elde etme çabası olarak kullanılan bir durum.

Aşk yok ama kötü niyet var! Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile aşk iddialarının kasıtlı bir kötülük olduğuna inanıyor! 7

Birce Akalay da bu konunun sürekli kullanılmasını artık kötü niyet olarak tanımlıyor. Oyuncu, hayranların sosyal medyadaki yorumlarını saflık olarak değerlendirirken, kötü niyetli kişilere de şu sözlerle dikkat çekti:

“Bizim öyle bir durumumuz yok. Bazı insanların da bunu malzeme yapıp, kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Hiç etik de bulmuyorum. Birlikte tatil yapıyoruz, ailecek görüşüyoruz. Özellikle bir takım söylemlere şahit olduğum zaman sinirleniyorum, çünkü onu kötü niyetli buluyorum. Evet, hayranlar yakıştıranlar var. Onları çok saf olarak buluyorum. Bazı insanlar bunu kasti yapıyor, o da bana tatsız geliyor.”

Hayatında kimsenin olmadığını ve bu halinden de çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, takı tasarım işleri ve oyunculukla yoluna devam ettğini sözlerine ekledi.