Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver hakkında doğru olduğu sanılan ama yanlış olan şehir efsanesi!

Aslı Enver hakkında doğru olduğu sanılan ama yanlış olan şehir efsanesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver, youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. İbrahim Selim, “Tanıyor musunuz, Aslı Enver’i” diye soru sorunca, ünlü oyuncu, “Kavak Yelleri Mine” diyerek bir anda büyük üne kavuştuğu dizisini hatırlattı.

Dizi dışında sinema ve tiyatroda da yer alan Aslı Enver, iyi işleri olduğu kadar tutmayan projelerinin de bulunduğunu anlattı. 12 yaşına kadar İngiltere’de yaşayan oyuncu, babasının hala orada olduğunu ifade etti. Hiç geri dönmeyi düşünmediğini anlatan Aslı Enver, “Orada bir daha en baştan, zor geliyor” dedi.

“İnsanların senin hakkında doğru olduğunu düşündüğü ama olmayan şey nedir?” şeklindeki bir soruya yanıt veren oyuncu, şu sözleri ile dikkat çekti: “Galiba çok böyle, fazla hanım hanımcık ve içime kapalı olduğumu düşünüyorlar. Hiç alakası yok.”

Stüdyodaki bazı izleyicilere Aslı Enver’i soranlar genel yargıya inandıklarını ifade etti. Ancak oyuncu, bunun doğru olmadığını ilk kez açıkladı.

Aslı Enver, “Heyecan yaşamayı severim tabii ki. Siz beni kendi alanımda görün” dedi.

Duygusal bağının olduğu en saçma şeyin arabası olduğunu belirten oyuncu, “Yemin ediyorum, o kadar seviyorum ki arabamı. Gerçekten çok saçma” ifadesini kullandı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.