Ana sayfa Sinema Aslı Mavitan oyunculuğu çok sevdi

Aslı Mavitan oyunculuğu çok sevdi

tarafından ker_def

‘Aslı Mavitan’ Oyunculuğu Sevdi

Yapımını Insignia Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Volkan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Selim Çirput’un kaleme aldığı ‘Nereden Nereye’ sinema filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Haber Spikerliğinden Oyunculuğa

28 Nisan’da seyirciyle buluşacak olan komedi filmi ‘Nereden Nereye’de ünlü haber spikeri Aslı Mavitan, seyirci karşısına çıkacak. Filmde Aslı Mavitan,ülkenin en ünlü dizi ve film yapımcısı olan Barış Savaş karakterine hayat veren Yosi Mizrahi’nin eşi Berna Savaş karakterini oynuyor. Yanlışlıklar ve sakarlıkların özgün bir dille anlatıldığı filmde, ünlü yapımcı Barış Savaş (Yosi Mizrahi) tatil için geldiği Bodrum’da beklenmedik bir durumun içinde kalınca eşi Berna Savaş (Aslı Mavitan) tarafından terk edilir. Berna Savaş, yaşadığı sürpriz olay karşısında eşi ünlü yapımcı Barış Savaş’ı affedecekmidir orası muammadır.

28 Nisan’da Vizyonda

Başrollerini Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin’in paylaştığı ve 28 Nisan’da seyirciyle buluşacak olan ‘Nereden Nereye’ keyifli dili, başarılı oyunculuk performanslarıyla izleyicilere alternatif bir komedi tecrübesi sunuyor. Özgün yerli motifler taşıyan ‘Nereden Nereye’ izleyicilere akıcı ve eğlenceli bir 100 dakika vadediyor.

28 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Nereden Nereye’nin kadrosunda Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin’in yanı sıra Aslı Mavitan ve Özge Ünlütezcan yer alıyor.