Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde türkü söyledi, Sivaslılar atağa geçti!

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde türkü söyledi, Sivaslılar atağa geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner, çok iyi Karadenizli gibi davransa da dizide aslında Sivaslı… Annesi Malatyalı, babası ise Sivaslı. Kökenleri Sivas’tan gelen oyuncu, şivesiyle, duruşuyla, giyimiyle tam bir Karadenizli gibi görünmeyi başardı ama gerçek başka tabii ki…

Aslıhan Güner, Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde, hüzünlü hüzünlü bir türkü patlatmıştı. Yıldız’ın yeni çalışmaya başladığı lokantada, akşam saatlerinde yalnızken denize bakan ve efkarlı efkarlı söylediği “Bir Ay Doğar” isimli türküye kattığı yorum çok beğenildi.

Takipçilerinin sosyal medyada sesine övgüler dizdiği oyuncu, dizinin yayınının ertesi günü de özellikle Sivaslılar tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. Oyuncunun sesinin güzelliğinin de Sivas’tan geldiği vurguları yapıldı.

Aslıhan Güner de setteki çekim öncesi hazırlık aşamasında sosyal medyadan paylaşım yaptı ve bu yoğun ilgi üzerine “Sivaslıları etiketleme postu. Bugün böyle uyandım, Sivaslıyım çünkü” notunu düştü.

Oyuncu sosyal medyada makyajsız halinin bile Sivaslı olmasına bağlanmasına da çok güldü ve bu paylaşımı da story’de yayınladı.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde türkü söyledi, Sivaslılar atağa geçti! 9

 

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde türkü söyledi, Sivaslılar atağa geçti! 10

Bu arada dizinin Görüntü Yönetmeni ile selfie yapmaya çalışırken araya bir anda giren İsmail Demirci’yi de notta belirtmeden geçemedi… İkili, sette birbirlerine takıldıkları videolarla takipçilerini de güldürüyorlar…

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde türkü söyledi, Sivaslılar atağa geçti! 11