Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanında görünmeyince gerçek ortaya çıktı!

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanında görünmeyince gerçek ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, ekranın sevilen romantik komedi dizilerinden birisi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizide Aslıhan Güner ve İsmail Demirci başrollerde yer alıyorlar. Ekran uyumu ile çok beğenilen iki oyuncu, başarılı performanslarıyla hayranlarından da büyük ilgi topluyorlar. Kuzey ve Yıldız olarak çok seviliyorlar.

Geçtiğimiz yıl başlayan dizi, ikinci sezonunda da istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Cumartesi günleri Total’de TRT’nin Gönül Dağı dizisi ile yarışan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, genelde birinci olmakta.

Çekimleri Ordu’da süren dizi, yoğun çalışma temposu nedeniyle zaman zaman oyuncuları da zorluyor. Özellikle Covid 19 salgınında tedbirler alınsa da bazı vakalar da ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde ise dizide Gökçe’yi oynayan Nilsu Berfin Aktaş koronavirüse yakalanmış ve bir kaç bölüm dizide yer almamıştı.

Aslıhan Güner’in yeni bölümde az görünmesi ve bir sonraki bölüm fragmanında da olmaması ise kafaları karıştırmıştı. Bu hafta 52. bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımında Yıldız yok! Hal böyle olunca izleyiciler de sosyal medyadan durumu sormaya başladılar.

Dizinin yeni bölüm yayını öncesinde herkesin merak ettiği bu soruya yanıt da Aslıhan Güner’den geldi. Oyuncu, sosyal medyadan hayranlarının gönderdiği mesajlar ve yoğun sorular üzerine bir açıklama yapmak durumunda kaldı.

Güner, instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iki haftadır rahatsız olduğunu ve tedavisinin iyiye gittiğini anlattı. Şu anda çekimlerde olduğunu da vurgulayan oyuncu, hastalığı ile ilgili net bir açıklama yapmamıştı ama durum daha sonra anlaşıldı.

Oyuncunun koronaya yakalandığı şeklinde tahminler de yapıldı ama boyun fıtığı nedeniyle rahatsızlık yaşadığı öğrenildi. Güner, yaşadığı rahatsızlığın düzelmeye başladığını söyleyerek hayranlarının içini rahatlatan mesajıyla dikkat çekti.

İşte Aslıhan Güner’in o açıklaması:

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanında görünmeyince gerçek ortaya çıktı! 8

Aslıhan Güner’in açıklamasından sonra dizinin 52. bölüm 2. tanıtımında Yıldız’ın sahnelerinin olması da izleyenlerin içini rahatlatan bir gelişme oldu. Aslıhan Güner, twitter’dan da hayranlarına bir mesaj yayınlayarak iyi olduğunu belirtti ve gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etti…

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanında görünmeyince gerçek ortaya çıktı! 9