Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir karda coştu! Merve Dizdar ve Bergüzar Korel’in derdi aynıymış! Tuba Büyüküstün Mavi’ye taktı!

Demet Özdemir karda coştu! Merve Dizdar ve Bergüzar Korel’in derdi aynıymış! Tuba Büyüküstün Mavi’ye taktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları dikkat çeken paylaşımlardan bir kaçına göz atalım. İlk sırada Demet Özdemir var. Oyuncu, bilindiği gibi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor. TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan diziyle ekranlara gelen Demet Özdemir, son günlerde de yeni aşkı Oğuzhan Koç ile anılmakta.

Başarılı performansı ile daha önce rol aldığı romantik komedi yapımlarından sonra bu kez de dram dizisiyle başarısını perçinliyor genç oyuncu. Hayran kitlesini iyice büyüten Demet Özdemir, popüler bir isim haline geldi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmakta. Demet Özdemir, bir tatil gününde İstanbul’da yağan karın tadını arkadaşları ile çıkardı.

TV8’in çalışanlarından Saadet Özsırkıntı ile bir süredir yakın dost olan Özdemir, yine yakın arkadaşı olan Rutkay Öziş ile bir araya geldi. Üç arkadaş yaz ayında da birlikte tatil yapmışlardı.

Özdemir, yağan karın tadını arkadaşları ile çıkardı. Saadet Özsırkıntı’nın paylaşmasından sonra kendisi de story’den o keyifli anlarını paylaştı.

Demet Özdemir karda coştu! Merve Dizdar ve Bergüzar Korel'in derdi aynıymış! Tuba Büyüküstün Mavi'ye taktı! 9

Son günlerin çok konuşulan isimlerinden birisi de Merve Dizdar. Daha önce rol aldığı yapımlarda da oyunculuğu ile övgüler toplayan Dizdar, bu kez daha çok ön planda olduğu Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i olarak çok konuşulyor.

Sosyal medyada paylaştıkları da dikkat çekmekte oyuncunun. Bu arada geçtiğimiz hafta Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olmuştu Dizdar. Programda yakın mesafe bir yere gideceği zaman taksiye binmeye utandığını söylemişti.

Vatanım Sensin dizisinde birlikte oynadıkları Bergüzar Korel, yayını izlerken Dizdar’ın bu cümlesine katıldığını söylediği bir paylaşım yaptı. Dizdar da bu paylaşımı repost ederek kendisi gibi düşünen Korel’e “Bergüm, oley ya tek değilim” yanıtını veriyor.

Demet Özdemir karda coştu! Merve Dizdar ve Bergüzar Korel'in derdi aynıymış! Tuba Büyüküstün Mavi'ye taktı! 10

Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yaşanan talihsizlikten sonra Tuba Büyüküstün diziye katılmıştı. Bilindiği gibi Nare karakterini oynayan Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak rahatsızlığına yakalanarak doktor tavsiyesiyle dinlenmesinin istenmesiyle ayrılık yaşanmıştı.

Atagül’ün gidişi ile birlikte hikayeye yeni bir karakter dahil edildi ve diziye Tuba Büyüküstün Mavi karakteri ile geldi. Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncu, daha önce Kara Para Aşk’ta birlikte oynadığı Engin Akyürek ile yeniden kamera karşısına geçiyor.

Oyuncu, Mavi karakterini de çok sevmiş olacak ki farklı imajlarıyla maviye boyanmış fotoğraflar paylaşıyor. Sosyal medyada da ilgi toplayan karelerden sonuncusunda bu kez Sancar ve Mavi olarak paylaşım yaptı oyuncu.

Demet Özdemir karda coştu! Merve Dizdar ve Bergüzar Korel'in derdi aynıymış! Tuba Büyüküstün Mavi'ye taktı! 11