Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, setten gece oteline dönünce kapıdaki sürprizle şaşkına döndü!

Aslıhan Güner, setten gece oteline dönünce kapıdaki sürprizle şaşkına döndü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı olarak büyük bir beğeni ile izleniyor. Ekranın gülen yüzü olan dizi, komedi yapımı olarak öne çıkıyor. İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan Aslıhan Güner, Karadenizli Yıldız karakteri ile çok sevildi.

Güner, aslen Sivaslı da olsa oyunculuğu ile izleyiciye tam bir Karadenizli kadın imajı yaşatıyor. Güner, dizi için Ordu’da bulunuyor çoğunlukla. Tatil günlerinde fırsat buldukça İstanbul’a eşi Mert Kılıç ve ailesini görmeye geliyor.

Geçtiğimiz günlerde boyun fıtığı nedeniyle bir sorun yaşadığı ve rahatsızlandığı öğrenilen oyuncunun hastalığının ortaya çıkmasıyla, hayranlarından binlerce mesaj yağmıştı.

Aslıhan Güner, setten gece oteline dönünce kapıdaki sürprizle şaşkına döndü! 8

Bir süre önce de sete döndüğünü ve çalışmaya başladığını, bir sosyal medya paylaşımı ile anlatan oyuncu, hayranlarına da ilgileri için teşekkür etmişti.

Aslıhan Güner’in hayranları, geçmiş olsun mesajlarını göndermeye devam ediyorlar. Sevilen oyuncuya sosyal medyadan adeta yağmur gibi mesaj gidiyor. Güner de sık sık bu mesajlara yanıt veriyor ve hayranlarına verdikleri destek için teşekkür ediyor.

Aslıhan Güner, setten gece oteline dönünce kapıdaki sürprizle şaşkına döndü! 9

Bu kez oyuncuya mesaj göndermek yerine bazı hayranları çiçek göndermeyi tercih etmiş. Aslıhan Güner, çekimler nedeniyle gittiği Ordu’da otelde kalıyor. Oyuncu, setten geç saatte işi bitip oteline döndüğünde, kapısında onlarca çiçeği görünce hem şaşırıyor hem de sevince boğuluyor.

Aslıhan Güner, yaşadığı sevinci çektiği bir video ile takipçileriyle de paylaştı. Gece 01:14 notunu da videoya not düşen oyuncu, daha sonra gelen notları tek tek okuduğunu da takipçilerine gösterdi.

Özel haberlerimizi youtube kanalımızdan da izleyebilirsiniz. İşte Aslıhan Güner haberimiz…