Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin Zeynep’i Damla Colbay’ın sevgilisi doktor çıktı! Sosyal medya ortaya çıkardı!

Hekimoğlu dizisinin Zeynep’i Damla Colbay’ın sevgilisi doktor çıktı! Sosyal medya ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin sevilen ismi Damla Colbay, dizide doktoru oynarken, aynı zamanda doktor bir sevgilisinin olduğu öğrenildi. Zeynep karakterine hayat veren oyuncu, ilişkisini gözlerden uzak yaşarken, birlikte olduğu Doktor Ali Osman Çiçek’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla ilişkileri de ortaya çıktı…

Damla Colbay’ın birlikte olduğu Dr. Ali Osman Çiçek, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı. Oyuncunun kendi sosyal medya hesabında bir paylaşım yapmadığı da dikkatleri çekiyor.

Hekimoğlu dizisinin Zeynep'i Damla Colbay'ın sevgilisi doktor çıktı! Sosyal medya ortaya çıkardı! 9

Çiçek’in instagram hesabından birlikte bir fotoğraflarını yayınlaması üzerine, ikilinin aşk yaşadıkları da öğrenilmiş oldu. Bu arada Damla Colbay’ın da sevgilisinin bazı paylaşımlarına yorum yaptığı görülmekte.

Hekimoğlu dizisinin Zeynep'i Damla Colbay'ın sevgilisi doktor çıktı! Sosyal medya ortaya çıkardı! 10

Damla Colbay’ın sevgilisi Ali Osman Çiçek’in kalp emojili instagram paylaşımı öncesinde de ikilinin daha önce de bir paylaşım yaptığı ama farkedilmediği görülüyor. Hatta Damla Colbay, fotoğrafa yorum da yapmış.

Hekimoğlu dizisinin Zeynep'i Damla Colbay'ın sevgilisi doktor çıktı! Sosyal medya ortaya çıkardı! 11

1993 İzmir doğumlu olan oyuncunun sevgilisinin de İzmir’de çalışması dikkatleri çekti. 27 yaşındaki genç oyuncu, kariyerinde sağlam adımlarla yürüyor. İlk olarak 2014 yılında yayınlanan Kara Para Aşk dizisiyle tanınan Colbay, daha sonra Hayat Mucizelere Gebe, İçerde ve Zengin ve Yoksul dizilerinde de rol almıştı.