Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner yeni dizisinden tüyo verdi, Uzak Şehrin Masalı sürpriz yapacak!

Aslıhan Güner yeni dizisinden tüyo verdi, Uzak Şehrin Masalı sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisindeki komedi performansı ile büyük ilgi gördü. Bu dizinin finalinin ardından ise Uzak Şehrin Masalı ile anlaştı.

2 sezonluk güçlü komedi rolünün ardından gelen dram projesi oyuncuyu Kars’a taşıdı.. Çekimleri devam eden Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamları Fox TV’de yayınlanıyor. Güçlü bir dram yapımı olan dizide Umay karakterini canlandıran oyuncu, hayranlarından büyük destek görüyor.

Aslıhan Güner, İstanbul’daki yaşantısı ile Kars’taki dizi çekimleri arasında sürekli gidip geliyor… Oyuncu, dizi setinden fırsat bulunca İstanbul’a gelerek sevdiği insanlarla bir araya gelip enerji depoluyor. Aslıhan Güner, “Çok yorucu geçiyor ama güzel. Tekrar gelip sevdiğim insanlarla bir araya gelince enerji depoluyorum. Sonra geri çalışmaya döneceğim” diye konuştu.

Kars’ta çekimlerin çok yoğun bir tempoda devam ettiğini belirten oyuncu, Umay karakterinin küllerinden doğan bir kadın olduğunu söyledi. Aslıhan Güner’in şu sözleri karakteri ne kadar çok benimsediğini anlatıyor:

Aslıhan Güner yeni dizisinden tüyo verdi, Uzak Şehrin Masalı sürpriz yapacak! 2

“Güzel, Umay karakteri güçlü bir kadın. İlk başta aslında çok kötü bir anda görüyor seyirci. Her şeyin bittiğini düşündüğümüz bir yerde, içindeki güce inanıyor ve tekrar küllerinden doğuyor.”

Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilerleyen bölümlerde çok daha etkileyici olacağının bilgisini veren oyuncu, beşinci bölümün senaryosunu okuduğunu ve çok etkilendiğini belirtti.

İzleyicilere ekran başından ayrılmama tavsiyesi gibi olan oyuncunun şu sözleri dikkatleri çekti: “Önümüzdeki bölümlerde çok güzel, çok güçlü özellikle kadınlar için acayip güzel sahneler var. Çok güzel sözler var senaryoda. Ben beşinci bölümü okudum, çok güzel diyaloglar vardı. O yüzden mutlu oldum. Güçlü kadın projeleri çok popüler oldu. Böyle şeyleri izlemeyi seviyoruz. Seyircilerimiz de seviyor. Yavaş yavaş güçlenen bir hikayesi olan bir karakter Umay…”