Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Saygı dizisindeki yenilik Miray Daner’i çok mutlu etti!

Saygı dizisindeki yenilik Miray Daner’i çok mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’de yayınlanan Saygı isimli dizinin ilk sezonu büyük ilgi gördü. Geçen yıl yayınlanan dizi için pandemi nedeniyle bir tanıtım toplantısı yapılamamıştı. Saygı dizisinin ikinci sezonu için ise tüm ekip bir araya geldi.

Tanıtım toplantısında konuşan Miray Daner, çok keyifli bir sezon geçirdiklerini söyledi. Yeni gelen isimlerle birlikte heyecan dolu anlar yaşadıklarını da anlatan Miray Daner, diziden çok memnun.

Oyuncu, “Çok keyifli bir sezon geçirdik. Bugün burada hep birlikte kutlamak çok mutluluk verici. Geçen sezon pandemiden dolayı hep beraber kutlayamamıştık. Müthiş bir sezon oldu. Ekibimize yeni oyuncu arkadaşlarımız dahil oldu. Beni çok heyecanlandıran bir şey bu. Çok keyifli ve güzel bir sezon oldu. Umarım izleyiciden güzel dönüşleri alacağız diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Saygı dizisinin ilk sezonu ile ikinci sezonu arasındaki farkı da anlatan oyuncu, hikayedeki büyük değişimden şu sözlerle bahsetti:

“Aslında hikayemizde büyük bir fark var ama bunu söylemek birazcık spoiler olur o yüzden ben bir şey söylemeyeyim. İzleyince göreceğiz. Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi çok değerli isimler. Onlarla çalıştığım için gerçekten çok mutluyum. Hemen sinerjimiz uyuştu. Birlikte güzel bir ekip olduğumuzu düşünüyorum.”

Saygı dizisindeki yenilik Miray Daner'i çok mutlu etti! 7

Miray Daner, kendisinin canlandırdığı Helen karakterinin de değişim yaşayacağını ve izleyicilerin çok farklı birisini göreceğini anlattı. Daha profesyonelleşmiş bir Helen izleyeceksiniz. Sevdiği adam ile manevi abisinin arasında kalan Helen karakteri dizinin hayranlarını şaşırtacak.

Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can’ı buluşturan dizinin kadrosuna, başarılı oyuncular Sarp Akkaya ile Damla Sönmez de dahil oldu. Saygı’nın ikinci sezonu 23 Eylül’de BluTV’de başladı.