Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan övgüler yağdırdığı diziye oyuncu oldu!

Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan övgüler yağdırdığı diziye oyuncu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldığı Kumru karakteri ile gelmişti Aslıhan Gürbüz. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve karakteri uzun zamandır akıllarda kalan oyuncu, sağlık sebepleri nedeniyle bir süre ekrandaki oyunculuğa ara vermiş ve Kumru ile yeniden buluşmuştu.

Adeta bir parmak bal çalıp giden Aslıhan Gürbüz hayranları, onu 2 yılın ardından yeniden ekranda görmekten ve başarılı oyunculuğunu izlemekten de hayli memnun kalmıştı.

Kumru’nun hikayesi bitince diziden ayrılan oyuncunun yeni sezonda bir dizide yer almasını da heyecanla bekledi izleyici.

Kısa bir süre önce ise TRT1’de Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı’na esrarengiz bir karakter olarak ismiyle sürekli anılan Ceylan olarak geleceği haberi izleyici için de mutlu edici bir gelişme oldu.

Güçlü oyunculuğu ile her projede dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, kendisinin de ilk günden beri heyecanla Masumlar Apartmanı izleyicisi olduğunu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gösteriyordu.

Instagram hesabından dizinin oyuncuları Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi pek çok ismin sahnelerine beğenilerini dile getiren Gürbüz, meslektaşlarını da onure eden paylaşımlar yapıyordu.

Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan övgüler yağdırdığı diziye oyuncu oldu! 8

Ekran başına herkes gibi heyecanla geçerek Masumlar Apartmanı’nı izleyen Aslıhan Gürbüz’ün bu sezon diziye dahil olması ise herkes için güzel bir sürpriz oldu.

Gürbüz, diziye katılacağı ile ilgili bilgilerin medyada yer almasının ardından, dizinin yeni bölüm fragmanını paylaşarak Masumlar Apartmanı izleyicisini selamladı ve heyecanını da yansıtmış oldu…

Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan övgüler yağdırdığı diziye oyuncu oldu! 9