Ana sayfa Sosyal Medya Gülben’den sonra Nisa karakteri ile Merve Dizdar yine sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

Gülben’den sonra Nisa karakteri ile Merve Dizdar yine sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor ve en son 9. bölüm izleyicilerle buluştu. Dizinin güçlü bir hikayesi ve başarılı oyuncuları bulunuyor. Özellikle de kadın karakterlerin yaşadıkları üzerinden büyük ders fırsatı gören izleyiciler de her hafta yeni bölümleri heyecanla takip ediyor.

Ekran başındaki izleyiciler için ders niteliği taşıyan karakterlerden birisi de Merve Dizdar’ın canlandırdığı Nisa… İki sezon boyunca Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile izleyicilere çok farklı duygular yaşatan Merve Dizdar, ne kadar yetenekli olduğunu da bu süreçte ortaya koymuştu.

Şimdi Ömer gibi etkili bir hikayesi olan dizide yan bir karakteri canlandırıyor olmasına rağmen Merve Dizdar hem canlandırdığı Nisa’nın gerçekleri hem de karakter ile kurduğu bağ ile dikkatlerden kaçmıyor.

Gülben'den sonra Nisa karakteri ile Merve Dizdar yine sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! 8

Eşi Hakan tarafından terk edilen, çocukları ile birlikte hayatın akışında ayakta kalmak için her şeyi yapmak durumunda kalan bir kadın Nisa… Tabii ki bazı hareketleri ile çocuklarına kötü örnek olduğunu düşünen dizi hayranları son dönemde Nisa için çok olumsuz yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada Nisa adeta gündem oldu. İzleyiciler diyor ki, “Nisa herkese akıl veriyor, doğru yolu gösteriyor kendisinin yalanları yüzünden gına geldi.”

Birçok dizi hayranı Nisa’nın kızı Emine’ye yaşattıklarının affedilir gibi olmadığını yazıyor. Yalan söyleyen bir annenin çocuklarına ne kadar faydalı olabileceği sosyal medyada sorgulanıyor.

Gülben'den sonra Nisa karakteri ile Merve Dizdar yine sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! 9

Bir dizi hayranı isyanını şu sözlerle ifade etti: “Çocukları açlıktan ölecek Nisa hala gurur derdinde, gururun batsın!.. Bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı, böyle annelik mi olur… Ve hala ailesine yalan söylüyor, Nisa dan nefret ettim.”

Tabii ki Nisa karakterinin bu duygu yoğunluğuna neden olmasının altında Merve Dizdar’ın karakterin duygusunu ekran başındakilere geçirebilme gücü yatıyor.

Merve Dizdar özellikle de Masumlar Apartmanı ve Ömer dizilerindeki güçlü dram rolleri ile birlikte, artık yapımcıların bu tür kadın karakterler konusunda teklif yapacağı ilk 5 isimden birisi haline de gelmiş oluyor.