Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, saçma sapan iddialara noktayı koydu! Neslihan Atagül meselesi de açığa kavuştu!

Burcu Biricik, saçma sapan iddialara noktayı koydu! Neslihan Atagül meselesi de açığa kavuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, Kanal D’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve yeni sezonda da heyecanla devam eden projesi. Dizi, yaşanmış hikayesiyle dikkatleri üzerine çekerken, başrol oyuncusu Burcu Biricik ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise kafaları karıştırmıştı.

Nalan karakterini oynayan oyuncunun bir kaza geçirdiği ve bu nedenle rolüne devam edemeyeceği, diziden ayrılacağı şeklinde ortaya atılan dedikodular sonrasında Biricik, instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Feyyaz Şerifoğlu ile başrolünde oynadığı diziden ayrılmasının söz konusu olmadığı anlaşılırken, kaza geçirdiği şeklindeki söylentilerin de doğruyu yansıtmadığı ilk elden duyuldu.

Biricik, ortaya atılan iddialardan rahatsızlığını video ile yanıtlarken, başını sallayarak bu tür dedikoduların canını sıktığını da göstermiş oldu.

Oyuncunun diziden ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül’ün geleceği şeklindeki tuhaf söylentiler sonrasında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

Biricik aşağıdaki videoda “Hayır arkadaşlar çok şükür kaza geçirmedim. Çok iyiyim, ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her Perşembe Kanal D’de, görüşmek üzere…” sözleriyle bu saçma sapan iddialara son noktayı da koymuş oldu. Oyuncunun gayet sağlıklı olduğu da videoda görülmekte…