Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi piyangosu vuran Aslıhan Karalar, kariyerinde bir ilk heyecanı yaşadı!

Camdaki Kız dizisi piyangosu vuran Aslıhan Karalar, kariyerinde bir ilk heyecanı yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, 2018 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de konuşulan bir isim konumunda bulunuyor…

Aslıhan Karalar, Şahin Tepesi isimli dizide canlandırdığı Ezgi karakteri ile dikkatleri çekerken, asıl büyük çıkışını ise Kuruluş Osman dizisi ile gerçekleştirdi. atv ekranında yayınlanan dizinin ilk sezonunda Burçin Hatun karakteri ile yer alan oyuncu, hayatının en önemli dönemini yaşadı.

Aslıhan Karalar, bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve yapımcılardan da üst üste teklifler almaya başladı. Oyuncunun kariyerinde bir başka önemli proje ise Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmi oldu…

Önceki yıl çekimleri yapılmasına rağmen, pandemi nedeniyle yeni vizyona giren film, Aslıhan Karalar’ın kariyerinde yer aldığı ilk sinema filmi oldu. Bunun heyecanını yaşayan oyuncu, düzenlenen galadaki güzelliği ve heyecanıyla dikkatleri çekti.

2 yıl kadar önce filmin çekimlerinde yer aldığını hatırlatan oyuncu, “Harikaydı, benim ilk sinema filmimdi. O yüzden ayrı bir heyecanlıyım. Farklı bir karakter canlandırdım. Zehra karakterini oynadım” diye konuştu.

Projede yer aldığı için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, ilk sinema filmi olması nedeniyle çok özel bir proje olduğunu ifade etti. Aksiyon yapımı olmasının da kendisini heyecanlandırdığını anlatan Aslıhan Karalar, “Benim aksiyon sahnem olmadı. Yazar bir kızı canlandırdım. Daha anç bir karakterdi. İnşallah ileride aksiyon filminde yer almak isterim” diye konuştu.

Adanış Kutsal Kavga dışında farklı film projelerinde de yer alan oyuncu, 2022 yılı içinde bunların da izleyicilerle buluşacağını ifade etti.

Televizyon ekranında Camdaki Kız isimli dizinin kadrosuna da katılan Aslıhan Karalar, “Şu anda devam ediyorum. Çok özel bir iş, muhteşem bir kadro, muhteşem bir senaryo. Parçası olmakta mutluluk duyuyorum. Şu anda da her şey çok güzel gidiyor” diye konuştu.

Dans dersleri alan oyuncu, ayrıca şan eğitimleri de aldığını ve tiyatroda yer almayı hedeflediğini belirtti. Üniversite eğitimini tamamladığını belirten oyuncu, ailesine verdiği sözü yerine getirdiğini, şimdi konservatuvar okumayı amaçladığını anlattı.