Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Karalar yoğun çalışmasının karşılığını ödülle taçlandırdı!

Aslıhan Karalar yoğun çalışmasının karşılığını ödülle taçlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’ne katılan isimlerden birisi de Aslıhan Karalar oldu. Oyuncu, kariyerinde ikinci kez ödül aldığını belirtti. ‘Yılın yıldızı parlayan kadın oyuncusu’ ödülünü alan Aslıhan Karalar, güzelliği ile de göz doldurdu.

2017 yılında yapılan Best Model yarışmasında birincilik elde ederek büyük dikkat çeken Aslıhan Karalar, daha sonra dizi oyunculuğuna yöneldi. Bundan sonra da ödüller kazanmayı hedeflediğini anlatan oyuncu, iki tane sinema filminde rol aldı.

Daha İyi Bir Yarın ile Adanış Kutsal Kavga isimli yapımlar pandemi nedeniyle ertelenmişti. Sinema filmlerinin gösterime girmesini heyecanla bekleyen oyuncu, geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Burçin Hatun karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Aslıhan Karalar yoğun çalışmasının karşılığını ödülle taçlandırdı! 7

Şahin Tepesi isimli dizi ile sektöre 2018 yılında adım atan Aslıhan Karalar, henüz daha yeni olmasına rağmen ikinci ödülünün de sahibi oldu.

Güney Kore uyarlaması olan Limit isimli dizide de rol alan Aslıhan Karalar, yaz aylarını bir hayli yoğun geçirmişti. Şu anda dinlenme sürecinde olduğunu anlatan oyuncu, anlaştığı yeni bir proje olmadığını da söyledi.

Limit isimli dizi Survivor benzeri bir hayatta kalma öyküsü oldu ve Tolgahan Sayışman’ın da yapımcı olarak ilk projesi konumunu elde etti.