Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Karalar’ın Kuruluş Osman sayesinde kendine güveni geldi!

Aslıhan Karalar’ın Kuruluş Osman sayesinde kendine güveni geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, ilk olarak Şahin Tepesi isimli dizide Ezgi karakterine hayat verdi. Ekran yolculuğuna yeni başlamasına rağmen, Kuruluş Osman gibi etkili bir dizide yer alma fırsatı elde etti.

atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman’ın ilk sezonunda yer alan ve Burçin Hatun karakterine hayat veren oyuncu, güzelliği ile ve enerjiyle dikkatleri üzerine çekti. Henüz oyunculuğun başında olan Aslıhan Karalar Adanış Kutsal Kavga isimli filmde de rol alma şansı buldu.

Genç oyuncu, bu yapımlarda yer alarak hem büyük bir şans elde etti hem de kendine güveni geldi. Aslıhan Karalar, MAG dergisine verdiği pozlarıyla da göz doldurdu. Oyuncu, tam bir aşk insanı…

Aslıhan Karalar, “Doğaya, aileme ve işime olan aşkım büyük. Bir de sevdiceğim olursa, bu beni mutlu eder” açıklaması ile dikkatleri çekti.

Pandeminden olumsuz etkilenen ve bu durumu röportajında da belirten genç oyuncu, “Süper kahraman olsam ‘Tatlı Cadı’yı seçerdim. Burnumu oynattığımda bugünü unutup, pandemi öncesine dönmek isterdim” ifadesini kullandı.