Ana sayfa Sosyal Medya At üstünde poz! Esra Bilgiç, yeni rolü için hazırlığa başladı! Hande Soral’dan sevimli mi sevimli pozlar!

At üstünde poz! Esra Bilgiç, yeni rolü için hazırlığa başladı! Hande Soral’dan sevimli mi sevimli pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları projelerdeki oyunculuklarıyla kendilerinden söz ettiren iki başarılı isim Hande Soral ve Esra Bilgiç’in instagram’dan son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Esra Bilgiç var. Oyuncu, kısa süre önce ekrana veda eden Ramo dizisinde oynamıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu, sonrasında Bir Umut Yeter dizisinde oynadı. Kısa süren dizi ekrana erken veda ederken, Ramo dizisiyle yeniden döndü oyuncu.

Ekranda sadece 3 dizide rol aldı ama oyunculuğu ile büyük beğeni topladı ve yapımcıların da yeni gözdesi oldu. Bilgiç, şu sıralar yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için hazırlanıyor.

1940’lı yıllarda Zonguldak’ta geçecek hikaye için İstanbul’da bir plato kuruldu. Uğur Güneş ile başrolünde oynayacağı dizinin çekimlerinin Mayıs sonunda başlayacağı öğrenildi. Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı dizide Esra Bilgiç, bir maden sahibinin kızı Gülfem’e hayat verecek.

Bir kaç gün önce rol arkadaşı Uğur Güneş’in binicilik tesislerinde at binerken çekilen bir pozu instagram’da yer almıştı. Bu kez benzer bir poz Esra Bilgiç’ten geldi.

Bilgiç de partneri gibi at biniyor ve eğitim alıyor şu sıralar…

At üstünde poz! Esra Bilgiç, yeni rolü için hazırlığa başladı! Hande Soral'dan sevimli mi sevimli pozlar! 9

Gelelim Hande Soral’a… Oyuncu, bu sezon dahil olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteriyle ekrana geliyor. Yeni sezonda Ümit dizide var mı henüz bilinmiyor.

Soral, Adana-İstanbul arasında mekik dokuyor şu sıralar. Geçtiğimiz günlerde bir dergiye de kapak olmuştu. Bu kez sevimli köpeklerle verdiği pozlarını paylaştı instagram sayfasından.

Eğlenceli bir fotoğraf çekiminden yansıyan karelere kız kardeşi Bensu Soral da yorum yaptı ve “Ah bunlar kim?” diye sordu ablasına.

At üstünde poz! Esra Bilgiç, yeni rolü için hazırlığa başladı! Hande Soral'dan sevimli mi sevimli pozlar! 10

Hande Soral’ın “Hepiniz benim bebeklerimsiniz” notuyla paylaştığı fotoğraflarda kendisine 3 sevimli köpek eşlik ediyor…

At üstünde poz! Esra Bilgiç, yeni rolü için hazırlığa başladı! Hande Soral'dan sevimli mi sevimli pozlar! 11