Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’e bir övgü de meslektaşı Bülent Şakrak’tan! Eda Ece, Şevval Sam’ın karavanını boyadı!

Burcu Biricik’e bir övgü de meslektaşı Bülent Şakrak’tan! Eda Ece, Şevval Sam’ın karavanını boyadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki sevilen dizisinin iki oyuncusu Eda Ece ve Burcu Biricik, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Burcu Biricik var. Oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle gündem oluşturmuştu.

Başarılı oyunculuğu ile övgülere boğulan Biricik, her seferinde izleyiciyi şaşırtan rollerle ekrana geliyor. Kırmızı Oda’nın ardından ise Camdaki Kız ile ekranlarda.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizideki Nalan karakteriyle yine büyük beğeni topluyor. Biricik, şu sıralar gündemden düşmüyor. Zira bir başka dizisi de Netflix’te beğeni rekorları kırıyor.

Üstelik sadece Türkiye’de değil pek çok ülkede izleniyor ve Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında da ilk 3’e giriyor bazı ülkelerde.

Fatma dizisinde oynayan Burcu Biricik, diziyle birlikte ününü de dünya çapında genişletti. Burcu Biricik’in muhteşem oyunculuğu, herkes tarafından büyük takdir görüyor.

Biricik’e diziyi izleyen ünlü ünsüz pek çok kişi övgü dolu yorumlar yapmakta. Bu isimlere son olarak Bülent Şakrak da katıldı. Meslektaşına beğenisini dile getiren Şakrak, instagram sayfasından Fatma’nın ilk 3’e girdiği ülkelerin sıralamasını paylaştı ve “Uzayan kol bizden olsun” notuyla Burcu Biricik’i etiketledi. Biricik de teşekkür ve kalp emojisi ile repost etti paylaşımı…

Burcu Biricik'e bir övgü de meslektaşı Bülent Şakrak'tan! Eda Ece, Şevval Sam'ın karavanını boyadı! 8

Eda Ece ise Yasak Elma dizisinin sezon arası vermesinin ardından Şevval Sam ile keyifli bir pazar günü geçirdi. İki oyuncu, bahçede buluştular. Eda Ece, Sam’ın evinin önündeki karavanına bazı figürler çizerken görülüyor fotoğrafta.

Şevval Sam’ın bir arkadaşından satın aldığı minibüsü, uzunca bir süre modifiye edildikten sonra teslim edilmişti. Prenses adını verdiği karavanını arkadaşları ve kendisi süslüyor şu sıralar.

Oyuncunun karavanına resim yapanlardan bir tanesi de Eda Ece idi. Ece’nin çizim yaparken çekilen fotoğrafını da Şevval Sam paylaştı…

Burcu Biricik'e bir övgü de meslektaşı Bülent Şakrak'tan! Eda Ece, Şevval Sam'ın karavanını boyadı! 9