Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hayranlarını coşturacak poz! Alp Navruz’un bu halinden eser yok şimdi!

Kerem Bürsin hayranlarını coşturacak poz! Alp Navruz’un bu halinden eser yok şimdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin aranılan jönlerinden ikisi de… Kerem Bürsin ve Alp Navruz, rol aldıkları projelerle kendilerinden söz ettiriyorlar. Hayranları, her paylaşımlarını ilgiyle takip ediyor, oynadıkları her diziyi merakla izliyorlar.

Instagram sayfalarından bu iki ismin yaptıkları son paylaşımlar da yine hayranları tarafından beğeni topladı. Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları ile kariyerinde bir dönüm noktası yaşadı.

Sonrasında TRT’de Alina Boz ile başrolünde oynadığı Elimi Bırakma’da da çok sevildi. Ardından Fox’un Zümrüdüanka dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Yakın zamanda final yapan dizinin ardından bu kez yine iddialı bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ayça Ayşin Turan ile başrolünde oynadığı Ada Masalı ile Star TV’de yakında ekranda olacak.

Kerem Bürsin hayranlarını coşturacak poz! Alp Navruz'un bu halinden eser yok şimdi! 9

Navruz’un imajı da değişti. Saçları uzayan oyunu, sakallarını da biraz kısalttı. Navruz, son yaptığı paylaşımda ise eski haline gönderme yaptı. TB notuyla paylaştığı fotoğrafında ayrı bir havası var ama romantik komedi dizisinde bambaşka bir şekilde izleyici karşısına gelecek…

Hayranları onu bu kez bir romantik komedi dizisinde izleme imkanı bulacaklar. İşte oyuncunun son paylaşımı…

Kerem Bürsin hayranlarını coşturacak poz! Alp Navruz'un bu halinden eser yok şimdi! 10

Kerem Bürsin ise Sen Çal Kapımı dizisiyle izleyenlerin gönlünü bir kez daha çaldı. Yakışıklı ve karizmatik duruşuyla fanlarından büyük ilgi görüyor.

Hande Erçel ile başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi Nisan ayında sezon arası vermiş ve oyuncu, Erçel ile birlikte Maldivler’e gitmişti.

Yakın zamanda dizinin tanıtımı ekrana geldi. Çekimler ise Mayıs sonunda başlayacak ve Haziran ayında dizi ekranda olacak.

Kerem Bürsin ise Maldivler’den bir nostalji yaptı ve deniz kenarında üstü çıplak pozuyla hayranlarını coşturdu…

Kerem Bürsin hayranlarını coşturacak poz! Alp Navruz'un bu halinden eser yok şimdi! 11