Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizi setindeki neşeli ortam motive ediyor, reytingler ise moral bozuyor!

Ateş Kuşları dizi setindeki neşeli ortam motive ediyor, reytingler ise moral bozuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Ateş Kuşları dizisi, ilk sezonda başarılı çıkış yapan bir dizi konumundaydı. Hatta ikinci sezonda daha etkili bir hikaye vaat etmesi ile birlikte çok daha iyi reytingler elde edebileceğine yönelik bir değerlendirme de yapılıyordu.

Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı gibi önemli isimleri bir araya getiren Ateş Kuşları dizisinin hikayesi de çok duygu yüklü. Ancak dizinin ikinci sezonda ekrana dönüşünün reytingler bakımından çok da parlak olmadığını belirtelim.

Ateş Kuşları dizi ekibi sette hem yoğun bir şekilde çalışıyor hem de çok eğleniyor. Dizi TV programına yansıyan görüntülere bakıldığı zaman sette her şeyin yolunda olduğuna yönelik bir izlenim elde edebilirsiniz.

Oyuncular arasında da çok iyi bir iletişim ortamı oluşmuş durumda. Dizinin başarılı olması için gerekli olan iyi bir ekip kurma halini başaran Ateş Kuşları dizisi, hikaye olarak da geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

İşte tüm bu motive edici görüntüye rağmen Ateş Kuşları dizisinin Cuma akşamları reyting tablosu can sıkıcı bir durumu ortaya koyuyor.

İkinci sezondan beşinci bölüm de geride kaldı ama Ateş Kuşları dizisinin reytingleri ortalamanın altında kalmaya devam ediyor. Tüm kişiler kategorisine 3’lü oranlarda elde edilen reytingler yeterli değil. AB kategorisinde ise izleyici desteği çok düştü. ABC1 kategorisinde de sonuçlar çok da tatmin edici görünmüyor.

Ateş Kuşları dizi setindeki neşeli ortam motive ediyor, reytingler ise moral bozuyor! 7

Tüm izleyici gruplarında Cuma akşamları ilk 10 program arasına bile girememesi ile birlikte Ateş Kuşları dizisine olan ilginin azalmakta olduğunu 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanan bölüm sonuçları ortaya koydu.

Dizinin setinde yoğun ve eğlenceli bir çalışma ortamı olsa da reytinglerin bu seviyede devam etmesinin projenin devam edebilmesinin önündeki en büyük engel olacağını da söylemek lazım.

Atv’nin dizilerine zaman tanıyan bir duruşu olduğu biliniyor. Ateş Kuşları için de özellikle tüm kişiler kategorisinde yaşanacak bir yükselişin sezon sonuna kadar projenin devamı için çok kritik olacağını belirtelim.