Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer müjdeyi verdi! Ünlü komedyen yepyeni bir projeyle geliyor!..

Ata Demirer müjdeyi verdi! Ünlü komedyen yepyeni bir projeyle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ata Demirer hayranlarına müjde! Uzun süredir yeni bir yapımla karşımıza çıkmayan Demirer, yepyeni bir projeyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

En son 2019 yılında çekilen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde rol alan Ata Demirer, yine aynı yıl Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu olarak ekrana gelmişti. Demirer, üç yıl aradan sonra yeni filmiyle yeniden izleyicinin karşısına çıkacak.

Ata Demirer’in yeni sinema filmi Bursa Bülbülü mayıs ayında sete çıkacak. Ünlü komedyen kendisini özleyen hayranlarına müjdeyi sosyal medyadan verdi. Film ekibi ile fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Ata Demirer paylaşımına ‘Bursa Bülbülü yola çıktı’ yazdı.

Ata Demirer müjdeyi verdi! Ünlü komedyen yepyeni bir projeyle geliyor!.. 8

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok. Ancak Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Ünlü komedyen filmin hikayesini pandemi döneminde kaleme aldı ancak beklenmedik bir kaza sonrası ayak bileğinden ameliyat olmak zorunda kalınca film bir süre rafa kalktı.

Ata Demirer müjdeyi verdi! Ünlü komedyen yepyeni bir projeyle geliyor!.. 9

Film için çalışmalara kısa bir süre önce başlayan Ata Demirer kadroyu oluşturdu. Bursa Bülbülü’nde komedyene,  Melek Baykal, Tarık Papuççuoğlu, Erkan Can, Celil Nalçakan, Özge Özacar, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Bedir Bedir, Murat Uçan, Cem Gelinoğlu, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul ve Ramiz Mullamusa eşlik edecek.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği film, Disney Plus’ta yayınlanacak. Demirer de tıpkı Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan gibi platforma içerik üretecek.