Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özacar, Ata Demirer’in beklenen filmi Bursa Bülbülü’nün kadrosuna dahil olduğu için çok heyecanlı!

Özge Özacar, Ata Demirer’in beklenen filmi Bursa Bülbülü’nün kadrosuna dahil olduğu için çok heyecanlı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer geçen yıl evde kaza geçirince ve yönetmen Hakan Algül’ün de sağlık sorunları çıkınca Bursa Bülbülü filminin çekimlerini ertelemişti. Sağlıklarına kavuşan Demirer ve Algül, Bursa Bülbülü filminin hazırlıklarına bir süredir devam ediyor.

Bursa’da çekilecek olan Bursa Bülbülü filminin kadrosu usta oyuncular ile genç kuşağın başarılı isimlerini buluşturdu. Filmde, Tarık Papuççuoğlu, Melek Baykal,  Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

Merakla beklenen film müzikal yönüyle de dikkat çekecek. Cast çalışmaları süren filmde Melek Baykal ile Özge Özacar anne kıza hayat verecek.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Baba dizisinde ‘Cansu’ karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Özge Özacar, Bursa Bülbülü’nün kadrosuna dahil olduğu için çok heyecanlı. Güzel oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını da heyecanına ortak etti.

Özge Özacar, Ata Demirer'in beklenen filmi Bursa Bülbülü'nün kadrosuna dahil olduğu için çok heyecanlı! 7

Komedyen Ata Demirer ile filmin hazırlık aşamasından fotoğrafını paylaşan oyuncu; “Benim için ne büyük mutluluk, gurur. Heyecanım had safhada. Ustalarım. Allah utandırmasın” notunu düştü.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok ancak Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Ata Demirer film ile ilgili verdiği bir röportajda; Bursa Bülbülü’nün hikayesini pandemi döneminde yazdığını söylemişti.