Ana sayfa Sinema Ata Demirer’in son filmi Hedefim Sensin’den çiğ köfteli ve bol kahkahalı tanıtım…

Ata Demirer’in son filmi Hedefim Sensin’den çiğ köfteli ve bol kahkahalı tanıtım…

tarafından zk zk

‘Hedefim Sensin’ filminin basın toplantısı, filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can’ın katılımıyla Kiliza Restaurant’ta gerçekleşti.

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yılın en iddialı komedi filmi ‘Hedefim Sensin’ aşkı, heyecanı, macerayı ve en önemlisi de kahkahayı bir araya getirdi.

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden filmin birbirinden değerli oyuncuları basınla buluştu ve heyecanlarını şu sözlerle dile getirdi.

YAZDIĞIM FİLMLER BENİM ÇOCUKLARIM’

Ata Demirer: ‘Bu kendi yazdığım 7. senaryo, bir çocuk daha geliyor. Bu öyle bir duygu ki yazıyorsununuz sizin, çekiyorsunuz sizin ve sonra o çocuğu bırakıyorsunuz, o çocuk artık size ait değil herkese ait oluyor. Umarım herkesin bakmayı seveceği bir çocuk olur’.

Ata Demirer'in son filmi Hedefim Sensin'den çiğ köfteli ve bol kahkahalı tanıtım... 7

‘SICACIK BİR FİLM YAPTIK’

Demet Akbağ: ‘Sosyal medya artık hayatımızın çok içinde. Orada paylaştığımız fotoğraflardan da bir arada olmaktan çok zevk aldığımızı herkes görüyor. Beklentileri karşılayacak sıcacık bir film yaptık.’

Gonca Vuslateri: ‘Çok heyecanlandığım ve mutlu olduğum bir projeydi. Kış ayında sıcacık, gerçek ve samimi sahnelerle dolu bir film oldu’.

İlker Aksum: ‘Bugüne kadar çalıştığım en tatlı ekipti. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım seyirci de memnun kalır’.

Erkan Can: ‘Ege sıcağı bir film yaptık. Çok umutluyum ve heyecanlıyım’.

ZEKERİYA USTA’DAN GAZETECİLERE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI!

Filmde bir çiğ köfte ustası, Zekeriya’yı canlandıran Ata Demirer, gazetecilere çiğ köfte ikram etti.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ 30 Kasım’da sinemalarda!