Ana sayfa Sosyal Medya Atatürk dizisi için kampa giren, Aras Bulut İynemli’ye hayranlarının güveni tam!

Atatürk dizisi için kampa giren, Aras Bulut İynemli’ye hayranlarının güveni tam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus ile anlaşan isimlerden birisi de Aras Bulut İynemli… 14 Haziran’da Türkiye ile birlikte 42 ülkede de faaliyetlerine başlayacak olan ABD’nin eğlence devinin büyük planları var. Türkiye’yi bir dizi ve sinema filmi üretim üssüne çevirmeye karar veren Disney Plus, büyük adımlar atıyor.

Yüksek bütçelerle ünlü isimlerle yapılan anlaşmalar devam ederken, Disney Plus projeleri de dünyanın dört bir yanında Türk dizi sektörünü öne çıkartacak gibi bir izlenim ortaya çıkıyor… Aras Bulut İynemli de yurt dışında önümüzdeki dönemde çok konuşulacak bir role hazırlanıyor.

100. yılını kutlamaya hazırlandığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırma onuru Aras Bulut İynemli’ye verildi.

Böyle özel bir rol için büyük bir hazırlık içine giren oyuncu, kendisini kampa aldı… Atatürk isimli yeni dijital dizinin çekimlerinin yaz döneminde başlaması bekleniyor. Aras Bulut İynemli de başlama tarihine kadar rolüne kendisini hazırlamak için büyük bir hazırlık süreci içinde bulunuyor.

Songül Öden’in dizide Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini canlandıracağı ortaya çıkarken, Aras Bulut İynemli’yi çok etkili bir oyuncu kadrosunun eşlik etmesi de bekleniyor.

Atatürk dizisi için kampa giren, Aras Bulut İynemli'ye hayranlarının güveni tam! 7

O3 Medya tarafından yıllardır hayali kurulan çok özel bir Atatürk dizisinin hazırlıkları yoğun şekilde sürüyor. Oyuncularla görüşmeler yapılıyor ve çok etkili isimlerin bu dizinin kadrosunda yer alacağı belirtiliyor.

Temmuz ayında başlayacak olan çekimler öncesinde hazırlıkları başlatan Aras Bulut İynemli, 2 aya yakın süredir çalışmalarını sürdürüyor. Çekimler öncesinde role hazırlanmak için hem Atatürk’ün dönemindeki ortamı hem de karakterinin detaylarına çalışan Aras Bulut İynemli’nin yine bu büyük görevi de başarıyla tamamlaması bekleniyor.

Oyuncunun hayranları Atatürk dizisinin kariyerinin en özel yapımlarından olacağını ve performansının uluslararası alanda çok konuşulacağının farkında. Sosyal medyada oyuncuya destek olan hayranları, oyuncudan çok iyi bir Atatürk performansı bekliyor.