Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü başrolde buluşturacak Seversin dizisine yeni bir isim katılıyor!

İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü başrolde buluşturacak Seversin dizisine yeni bir isim katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı dizilerin sezon finali, bazı dizilerin de artık final yapmasıyla kapanacak kış sezonu yeni dizilerin habercisi olmaya başladı. Alınan kararla yeniden içerik üretmeye başlayan “Kanal D İç Yapımlar” geçtiğimiz günlerde yazlık dizisi Seversin’in duyurmuştu. Çekimler için ekip ay sonunda sete çıkması planlanıyor.

Genç kuşağın iki başarılı oyuncusu İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü başrollerde buluşturan diziyi Afili Aşk ve Baht Oyunu gibi başarılı projelere imza atan Serdar Gözelekli yönetecek.

Romantik komedi türünde bir yazlık dizi olacağı tahmin edilen projenin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından yazılıyor.

İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü başrolde buluşturacak Seversin dizisine yeni bir isim katılıyor! 7

Dizide İlayda Alişan, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin 3 kız kardeşe hayat verecekler. Diğer rollerde Ozan Dağgez, Zeynep Kankonde ve Nergis Kumbasar’ın da yer alacağı dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Yiğit Dikmen katıldı.

Seversin dizisinde Selçuk rolüne hayat verecek Yiğit Dikmen, 2014 yılında katıldığı Survivor programıyla tanındı. Şehrin Melekleri, Hayat Mucizelere Gebe, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde yer alan yakışıklı oyuncu en son Sen Çal Kapımı dizisinde Emre karakterine can verdi.