Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk dizisinin adı bile yetti, Disney Plus için bu bir dönüm noktası!

Atatürk dizisinin adı bile yetti, Disney Plus için bu bir dönüm noktası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir hazırlıkları yapılmakta olan Atatürk dizisiyle ilgili bugüne kadar birçok şey yazıldı ama ilk kez bir görüntü paylaşılmış olması herkesin heyecanını artırdı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan dizi için çekimler devam ediyor.

Atatürk dizisinin ilk fragmanı önceki gün yayınlandı ve kısa sürede youtube ortamında 1 milyondan fazla izlenme elde edildi. Çanakkale Savaşı’nın yapıldığı 1915 yılının 10 Ağustos günü, Gelibolu’daki Conk Bayırı’ndan görüntüleri izleyenlerin tüyleri diken diken oldu.

Ordusunun önünde düşmana karşı elindeki kılıcıyla atılan ve askerlerini peşinden sürükleyerek bir ulusun talihini değiştiren Mustafa Kemal’in müthiş öyküsü milyonlarca kişinin merakla beklediği bir proje oldu. Atatürk dizisinin Disney Plus’ın büyümesine ve daha geniş kitlelere yayılmasına neden olabilecek ibr dizi olarak tarif ediliyor.

Atatürk dizisinin adı bile yetti, Disney Plus için bu bir dönüm noktası! 7

En çok da aylardır bu rol için hazırlanan Aras Bulut İynemil’nin performansı merakla bekleniyor. Genç oyuncu, uzun süre evine kapanmış ve rolün ruhuna bürünmek için özel çalışmalar yapmıştı.

Dizi için ekip sette çalışmalarını sürdürürken sosyal medya ortamında ise dizinin Atatürk’ü en iyi şekilde anlatması konusunda bir talep olduğu gözüküyor. Bugüne kadar Atatürk ile ilgili birçok proje yapılmış olmasına rağmen, ulu önderi en iyi anlatan yapım henüz ortada yok. Disney Plus’ın Atatürk dizisi bu noktada nasıl bir açılım sergileyecek bilinmiyor ama oyuncuların ve teknik ekibin çabaları izleyiciler tarafından takdirle karşılanıyor.

“Kısacık fragmanla bile gözlerim yaşardı” diye paylaşım yapan binlerce kişinin heyecanı yüksek ve ortaya çok başarılı bir Atatürk dizisi çıkması temennisi ifade ediliyor. Dizinin başarısının Disney Plus platformu için bir dönüm noktası olması da bekleniyor.

Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda isimli diziler etkili oldu ama Atatürk dizisinin yeri ve anlamı çok daha başka. Bakalım büyük bütçelerle hazırlanan dizi ortaya çıktığında izleyiciler tatmin olacak mı?