Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil sesiyle büyüledi! Oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da iddiasını ortaya koydu!

Pelin Akil sesiyle büyüledi! Oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da iddiasını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizinin başrollerinden birisi olan Pelin Akil, daha önce Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde partner olmuştu. Şimdi bu ikiliyi yeni atv dizisinde izleyenler hikayenin gidişatından memnun.

Pelin Akil’in oyunculuk yeteneği dışında sesinin de çok güzel olduğunu hayranları TRT Müzik’te katıldığı bir program vesilesiyle daha net bir şekilde fark etmiş oldu. Pelin Akil, programda adeta büyüleyici bir performans ortaya koyarak hem Türk hem de yabancı şarkılar seslendirdi.

Hakan Güngör ve Meral Azizoğlu’nun sunduğu Laterna programının yayınlanmasının ardından da oyuncu sosyal medya ortamında hayranları tarafından övgü yağmuruna tutuldu. Pelin Akil, bundan aylar önce programa konuk olduğunu belirten bir paylaşımı da instagram hesabından yayınladı.

Oyuncu, “Bundan aylar önce katılmıştım programa ve platoya geldiğimde gördüğüm manzara karşısında çok heyecanlanmıştım , geminin güvertesinde bir orkestra ve harika müzisyenlerle yeni konseptiyle @laternaa , canlı orkestrayla şarkı söylemek, şarkı aralarında @meralazizoglugungor ile sohbet etmek çok güzeldi. Yeni konseptiyle ilk programlarında ben varım” diye yazmıştı.

Programda birbirinden farklı şarkılar seslendiren oyuncuya hayranlarından binlerce mesaj geldi ve sesinin güzelliğinin yanı sıra zarafetiyle de büyülediği yorumlara yansıdı.

Pelin Akil programda “I Will Always Love You”, Lal, Yağmurlar, Haykıracak Nefesim, Sana Ne Kime Ne, “What’s Up &Fame” şarkılarını seslendirdi.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de dikkatleri üzerine çeken Akil, izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı. Sosyal medyada yayılan videolara çok sayıda beğeni gelirken, youtube ortamında paylaşılan videolar da ilgi görmeye devam ediyor.

Pelin Akil, oyunculukta iddiasını ortaya koyan ve bunu kanıtlayan bir isim. Şarkıcılık konusunda da çok iyi bir sesi olduğunu gösteren Akil, bakalım ileride profesyonel olarak bu mesleğe adım atacak mı?